Concurs recepta neurosaludable

La Federació de dany cerebral adquirit de la Comunitat Valenciana (FEVADACE) va convocar el passat mes de setembre un concurs de receptes neurosaludables per tal de promoure hàbits d’alimentació que fomenten la salut cerebral.

Per a tal concurs, va presentar un llistat d’aliments neurosaludables i calia fer una recepta, amb al menys 3 d’aquests aliments i es valoraven aspectes com l’adherència a la Dieta Mediterrània, utilització de productes de km 0, de baix cost, amb adaptacions per a alguna patologia relacionada amb l’alimentació i utilització d’utensilis adaptats a persones amb diversitat funcional.

L’alumnat del segon curs de dietètica (grup SD2: recepta d’ Álvaro Saiz i Ainara Montolio) va preparar una recepta de TACOS amb oli d’oliva, farina integral de blat, ametlles i tomaca com a aliments neurosaludables. A més a més, van treballar tots els altres aspectes que valorava el concurs.

El 25 de novembre es van lliurar els premis d’aquest concurs durant la Jornada de Salut cerebral i nutrició.

El grup de segon curs del Cicle Superior de Dietètica participa en el concurs de receptes neurosaludables per a promoure hàbits d’alimentació que fomenten la salut cerebral de la població general i de les persones amb Dany Cerebral Adquirit convocat per la Federació Valenciana de Dany Cerebral Adquirit (FEVADACE).