Recomanacions 2n

Recomanacions 2n

Hola families i alumnes,

Donades les circumstàncies, no podrem treballar la llengua extrangera de la mateixa manera que ho fem a la classe. Per tant caldrà buscar altres alternatives com ara alguna web , app o videos que també utilitzem algunes vegades en classe i donar-vos unes directrius generals per a que pugau treballar i repassar continguts de les unitats del llibre:"Great explorer 2", com ara el vocabulari i les estructures lèxiques.

-Podeu dedicar unes 3 sessions per setmana (unes 2 hores i mitja) si pot ser.

-Fer un repàs del que s´ha treballat en classe estos 2 trimestres pot ser beneficiós per a afiançar el que ja han aprés.

-Este mes i en abril comencem a parlar sobre el cos a través del món fascinant dels dinosaures que tant els agraden als xiquets/es(Unit 5)

-Visualitzar el vocabulari a través del llibre

-Pronunciar-lo

-Reconeixer les parts del cos i dir el nom en anglés

-Aprendre a utilitzar les estructures lèxiques:

-It´s got...- It hasn´t got...

- Revisar els adjectius: long, short, big, small, fat, thin, slow, fast,...

-Del llibre, els xiquets no podran escoltar els audios però si escriure el nom de les parts del cos i apegar els stickers (estan al final del llibre).

Si podeu, els podeu llegir el conte "The Gruffalo"(ha d´estar en internet escanejat), els encantarà encara que ja el coneguen probablement. Té una serie de vocabulari nou relacionat amb els animals.

Més videos recomanats:

The gruffalo” en youtube

The parts of the body” en youtube

The 5 senses” en youtube

Webs:

-oxfordplus.oupe.es (portal alumnes)

-learnenglishkids.britishcouncil.org/es

App: (Els agradarà)

-Greenman and the magic forest

Son instruccions generals per a anar fent poc a poc. No obstant si volen contactar amb mi per algun dubte o consulta, ho poden fer a través de Itaca missatges.

Moltes gràcies i esperem que esta situació acabe prompte i bé per a tots!

Salutacions i ànim!

Maria José