PROJECTE ACORD

JORNADA DIVULGACIÓ PROJECTE ComPa

(30 de maig de 2024 de 17:30 a 19:30)

VOS ESPEREM!!! SERÀ UNA JORNADA ÚNICA!!!

El Projecte Acord és un projecte en el que han estat seleccionats sols 35 de tota la Comunitat Valenciana i nosaltres, el Ceip Doctora Anna Lluch d'Alfara del Patriarca ha estat un d'ells. Nosaltres la temàtica que treballarem durant aquest curs 23-24 i el curs següent 24-25 serà Metodologies actives i avaluació amb l'acompanyament i ajuda del grup d'investigació IDOCE de la UJI (Universitat Jaume I de Castelló). Amb aquest projecte rebrem una dotació econòmica de 14000€ per a material de transformació d'aules, formació i difusió del projecte i els resultats.

 

Els centres participants són referència en projectes d’innovació dins de la Comunitat Valenciana.

 

Pel que fa al nostre projecte, nosaltres el dia 15 de setembre de 2023 vam tindre el 1r contacte presencial amb el nostre grup d'investigació IDOCE amb la coordinadora Lucía i amb Reina i Merche que ens acompanyaran al llarg d'aquests 2 anys.

 

           

 

2ª Sessió de treball-formació: El dilluns 27 de novembre vam fer la 2ª sessió presencial de treball on ens van fer una gran presentació sobre què és treballar per competències i totes les terminologies i factors que s'han de donar per a poder treballar, programar i avaluar competencial. Va ser una sessió molt enriquidora.

                            

 

3ª Sessió de treball-formació: El divendres 8 de març vam fer la 3ª sessió presencial de treball amb les investigadores de la UJI del grup IDOCE on ens van fer una gran presentació sobre els instruments d'avaluació i vam estar revisant els diferents instruments que estem elaborant i utilitzant al centre en relació al treball per competències que estem fent amb el nostre alumnat.

A continuació, a l'enllaç podeu veure algunes fotos de la sessió de treball i formació al claustre:

FOTOS SESSIÓ

----------------------------------------------------------------------------

 

La finalitat del projecte Acord és propiciar la col·laboració i l’acostament entre centres educatius no universitaris i grups d’investigació de diverses universitats (UA, UJI, UV, UPV) per a desenvolupar projectes d’investigació al voltant de diverses temàtiques, com, per exemple, metodologies participatives, sostenibilitat, ecologisme, ciències, música, dansa, llengua, identitat, igualtat o educació emocional, entre altres. La transferència de coneixements, instruments, habilitats i metodologies innovadores és un altre dels grans objectius d’este projecte.

Els centres educatius, amb l’acompanyament dels grups d’investigació universitaris, han de dissenyar un projecte que busque l’impacte en la realitat del centre i el seu entorn, mitjançant la formació adequada i difonent els resultats i les activitats desenvolupades, així com avaluant els processos i l’efecte del projecte en professorat, alumnat i la resta de la comunitat educativa.

A continuació adjuntem la nota de prensa i fotografia de la 1ª reunió de treball dels centres educatius i els grups d'investigació:

Nota prensa reunió de treball

El 26 d'octubre de 2023, part de l'Equip Impulsor del nostre centre (Bárbara i Bernat) va estar en la UJI de Castelló amb el grup d'investigació IDOCE (Lucía, Reina, Merche, Sara i Patricia) finalitzant el disseny del Projecte Acord.

Va ser una sessió molt enriquidora on vam establir els objectius fonamentals de treball, la formació i els canals de difusió per a aquests 2 cursos i que amb açò tindrem resultats de l'impacte dels nostres projectes d'aula i de centre, difonent els resultats i les activitats desenvolupades, així com avaluant els processos i l’efecte del projecte en professorat, alumnat i la resta de la comunitat educativa"
" Impulsem una cultura de millora i qualitat al nostre centre"

       

 

3ª Reunió Comissió Divulgació Projecte ACORD

Per b_tomas | 11 de maig de 2024 | Comentaris tancats a 3ª Reunió Comissió Divulgació Projecte ACORD

Dilluns 15 d’abril va tindre lloc la 3ª reunió de la Comissió mixta de divulgació del Projecte Acord, aquesta de manera telemàtica. En aquesta sessió vam intervindre membres de l’equip impulsor del claustre i de l’equip d’investigació IDOCE de l’UJI: Aquesta sessió, va ser la sessió inicial de preparació de la Jornada de Difusió del Projecte Compa … Read more

2ª Reunió Comissió Mixta Divulgació Projecte ACORD

Per b_tomas | 26 de març de 2024 | Comentaris tancats a 2ª Reunió Comissió Mixta Divulgació Projecte ACORD

Dilluns 25 de març va tindre lloc la 2ª reunió de la Comissió mixta de divulgació del Projecte Acord formada per: 2 Investigadores de la Universitat Jaume I de Castelló (Patri i Sara) 3 mares (Amparo, Laura i Cristina) 2 alumnes representants de l’alumnat al Consell (Rubén i Paula) 1 representant de l’Ajuntament (Jaume: alcalde i regidor … Read more

1ª Reunió Comissió Mixta Projecte Acord

Per b_tomas | 28 de febrer de 2024 | Comentaris tancats a 1ª Reunió Comissió Mixta Projecte Acord

Dimarts 27 de febrer va tindre lloc la 1ª reunió de la Comissió mixta de divulgació del Projecte Acord formada per: 2 Investigadores de la Universitat Jaume I de Castelló (Patri i Sara) 3 mares (Amparo, Laura i Cristina) 2 alumnes representants de l’alumnat al Consell (Rubén i Paula) 1 representant de l’Ajuntament (Jaume: alcalde … Read more