Benvinguts i benvingudes al nou curs escolar

Hui, al col.legi Desemparats, hem celebrat no sols l’arribada de nous rostres, sinó també l’oportunitat de començar a compartir somnis, projectes i experiències.

Volem que tots se senten part d’este espai, que entenguen que ací no sols s’aprén matemàtiques, ciències o llengua, sinó també valors que ens acompanyaran tota la vida: l’amistat, el respecte, la solidaritat i la responsabilitat.

Mentres hem gaudit d’este esdeveniment, un grup de pares i mares ens han representat l’obra de teatre: “Jo soc si tu ets” en la qual hem vist la importància que té cada persona dins de la nostra comunitat. Aprofitem este moment per donar-li les gràcies.

Cada salutació, cada somriure i cada gest de benvinguda ha sigut un pas més en eixe camí.

Esta festa ha sigut, en definitiva, un símbol que tots i totes, sense importar si és el seu primer curs o si han estat ací durant anys, caminem junts cap a un mateix objectiu: créixer, aprendre i construir un entorn on cadascun de nosaltres puga desenvolupar-se plenament, respectant les diferències i donant-nos suport en els desafiaments.

Benvinguts i benvingudes a tots i totes! Que esta festa marque l’inici de grans aventures i d’una experiència educativa plena de moments inoblidables!