TVA CUINA I

El primer repte ha sigut molt fàcil, veritat?
Així què començarem amb el segon.

Aquest és una mica més treballós però no més difícil i està boníssim.
Realitzarem una elaboració d’aquesta època (i d’unes altres també).

Llesques amb ou

Llesques amb ou

Potser us ha sobrat pa d’aquests dies arrere,
així que ho usarem per a fer aquestes delicioses postres,
encara que també pot ser un berenar riquíssim.

Ingredients

Pa del dia anterior, llet, pell de llima, taronja,…sense part blanca, canyella en rama, ous, oli, sucre.
Les quantitats d’ingredients és segons la quantitat de pa que tingueu.

Elaboració

Posar a calfar la llet, la pell dels cítrics i la canyella i quan bulla deixar-ho reposar
fins que es refrede una mica i tallar el pa en rodanxes de 2 cm d’ample,
posar-la en una safata i cobrir-la amb la llet i deixar-la uns minuts en remull.

Llavors es baten els ous i es col·loca en una paella oli,
es calfa i es passa per l’ou les rodanxes i es frig fins que dauren per tots dos costats.
Després es trauen i es col·loquen en un plat amb paper absorbent i s’arrebossen
amb sucre i canyella en pols i A MENJAR-SE-LES!!!

Espere que ho gaudiu i en el pròxim repte… ho passarem millor.

FINS A LA PRÒXIMA!