Jornada emprenedoria de la familia frofessional d’ Imatge Personal

En el dia de hui al nostre CIP FP Batoi hem celebrat la jornada d’emprenedoria de la família professional d’Imatge Personal, a la mateixa hi ha participat quatre emprenedores tant d’estètica com de perruqueria. Totes elles ens han explicat com vàrem començar, com els seus estudis van ser claus per poder viure a dia de hui del seu negoci, els entrebancs trobats pel camí, però també la satisfacció i l’orgull de ser referents dins de la seua feina.

Omar Moreno ens ha fet un vídeo al no poder assistir a la jornada, volem  felicitar a les ponents, Cristina Quilis, Mireia Vilaplana, Lorena Torrecillas i Lara Gandía, totes elles han dedicat part del seu descans setmanal per compartir i estar amb nosaltres i també a l’alumnat del CIP FP BATOI.

Gràcies de tot cor a  la família d’Imatge personal i el grup de treball d’Emprèn, esperem que haja estat de bon gust la jornada d’aquest matí.

Aprenem altres maneres de comunicar-nos.

Dilluns passat 19 de febrer, l’alumnat de 2n de TIS, va realitzar una activitat en el CEIP El Romeral, on van poder compartir amb els xiquets i les xiquetes dels grup de 5 anys d’Infantil, altres maneres de comunicar-se com són el Braille i la Llengua de Signes.

En aquesta eixida, el nostre alumnat va poder posar en pràctica els aprenentatges adquirits a l’aula i gaudir amb els xiquets i xiquetes d’una jornada molt enriquidora.

Ens tornen a visitar els membres de Xarxa Salut d’Alfafara

El passat 28 de març, vam tancar el projecte de col·laboració, per a aquest curs, amb Xarxa Salut d’Alfafara. Esta iniciativa impulsada per Pepe Fenollar Belda i patrocinada per l’ajuntament d’Alfafara pretén que les persones majors del poble mantinguen una vida activa i plena d’hàbits saludables.

Dins del projecte volien incloure la cuina com a eina dins d’aquestos hàbits i, se li va ocòrrer a Pepe, que una bona manera seria traçant una col·laboració amb nosaltres. La idea era disenyar uns menús basats en la cuina cassolana i de proximitat que foren equilibrats, nutritius i saludables. I això es el que hem fet tant la primera vegada que ens van visitar com en la segona.

Esta vegada vam fer un menú basat en la borreta, un plat tradicional que porta creílla, bacallar anglés i espinacs entre d’altres ingredients. Per completar el menú vam preparar una amanida amb ruca, poma i fruits secs com a aperitiu. A més ferem daurada amb colflor i de postres, teronja preparada.

La veritat es que va ser una jornada molt enriquidora per a ambdues parts ja que vam aprendre i van ensenyar a parts iguals. Esperem poder dur a terme este projecte en anys veniders ja que ens aporta uns intangibles que son difícils de ser aportats en el dia a dia de les classes diaries.

Fem un exel·lent tast de formatge

L’empresa de La despensa de Andrés d’Ibi, i més en concret Mauro, fill del propietari de la tenda, ens va preparar un tast amb una varietat de formatges mot equilibrada.

Van ser els alumnes de 1er i 2n de Direcció de cuina els que van gaudir d’esta magnífica activitat que ens va transportar des d’un sabor més llauger aportat per el formatge de Maó fins a un de molt intens del shropshir blue, passant per 10 varietat més com ara el hechizo, yangarriga, conté o Oro de prases.

Participem del projecte esmorzem junts del Col·legi Sant Roc

El passat dijous 22 de febrer els alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en restauració i Direcció de Cuina van participar d’un projecte molt xulo que fan al cole de Sant Roc que culmina amb un concurs de cuina saludable al mercat de Sant Roc. Els nostres alumnes tenien que interpretar el paper d’ajudants dels xefs que, en este cas, eren els xiquets i xiquetes de 6é de primària.

A més a més, el nostre company Miguel Ángel Vidal Almendros va formar part del jurat que va valorar la proposta d’esmorzar saludable que varen fer els i les discents del col·legi. Per a arribar a este veredicte, els alumnes y les alumnes van tindre que fer una espècie de gincana per tot el mercat on, amb la col·laboració dels llocs del mercat, rebien els ingredients per fer la seua elaboració. A partir d’ací, eren els nostres alumnes els que ajudaven a estos incipients xefs a preparar, de manera segura, estos meravellosos desdejunis.

Gran experiència que passarem amb la gent del mercat i del cole ajudant a estes xiquetes i xiquets en este projecte i s’agraeix que compten amb nosaltres cada vegada.