ACTIVITATS AMPLIACIÓ SETMANA DE L’1 AL 5 DE JUNY

Hola a tots i a totes!

Ací teniu algunes activitats d’ampliació per als que vulguin treballar un poquet més.

Per a matemàtiques us deixem el segon nivell del repte de les sumes, que ja vam fer fa unes setmanes, i el primer nivell de restes. Aquest repte els estimula a buscar un resultat millor que el dia anterior, i fa que intenten superar-se dia a dia per obtenir el seu pròpi rècord.

Recodeu que els xiquetes i xiquetes han de començar a escriure els resultats de les operacions de manera ordenada, per la primera operació de la columna de l’esquerra, i anar fent operacions de dalt a baix. En acabar la primera columna, han de continuar amb la segona; en acabar aquesta, amb la tercera, i en finalitzar la tecera, la quarta. Si no saben el resultat d’una operació, la poden saltar.

Al cap de dos minuts, els donarem la indicació d’acabar. Corregirem les sumes o restes ben fetes i escriurem el nombre d’operacions ben fetes en dos minuts.

L’endemà, o al cap de dos o tres dies, repetirem l’activitat (recomanem fer-ho unes tres vegades per setmana). Han d’intentar aconseguir un nombre de respostes superior al del dia anterior.

Descarregar sumes

Descarregar restes

Descarregar còmic