PROGRAMACIÓ DEL 4 AL 8 DE MAIG

RUTINES (fer cada dia)

Buscar en un calendari real el dia de la setmana i el número. Escriure la data completa en un full (dia de la setmana, número, mes i any). En majúscula i minúscula. Mirar per la finestra l’oratge i apuntar-lo en un full: sol, núvols, pluja… Poden dibuixar l’oratge que fa també. En el mateix full escriure nom i cognoms en minúscula, amb la vostra ajuda. Fer l’activitat de la caixa de les lletres.

ESCRIPTURA

Cada dia continuar amb les activitats:

 • LA CAIXA DE LES LLETRES
 • LLIBRE DE LES LLETRES

LECTURA

 • Veure el conte del “Monstre de colors”

A continuació podeu parlar de les emocions: Com vos trobeu en eixe moment… Com vos sentiu en determinades situacions…

Podeu descarregar el següent joc de taula per jugar en família. Les caselles le poden llegir els xiquets i les xiquetes. Necessitareu un dau. Descarregar el joc.

GRAFOMOTRICITAT

MATEMÀTIQUES

 • Càlcul mental: sumes Descarregar PDF.
 • Jugar als diferents jocs de matemàtiques del següent enllaç: https://clic.xtec.cat/projects/jocmates/jclic.js/index.html
 • Jocs amb cartes en família:
  • Número més alt: Repartim totes les cartes entre tots els participants. Tots els participants a la vegada fiquen una carta destapada damunt la taula. Qui tinga la carta més alta, s’emporta totes les cartes. Qui arreplegue més cartes, guanya. Es pot variar el joc jugant amb la carta més baixa.
  • Memory: Agafem les cartes del número 1 al 10 de dos pals diferents. Es mesclen i es col·loquen boca avall. Cada jugador ha de donar la volta a dos cartes per a trobar la parella. Quan es destapa una carta, s’ha de dir el nom del número. Aquest joc es pot realitzar també en anglès per a practicar els números. Es pot jugar de manera individual o amb més jugadors.
  • Sumes: Amb ajuda dels dibuixos de les cartes, es poden utilitzar també per a fer sumes i restes. Per exemple agafem la carta de l’1 i del 3, el xiquets compten els dibuixos i han de buscar la carta amb el número 4.

ARTÍSTICA

Dibuixem en 3D: En un full dibuixem la mà o qualsevol altre objecte. A continuació, amb un retolador fem línies horitzontals corbes omplint la forma que hem dibuixat, per donar-li volum. Amb retoladors de diferents colors fem línies horitzontals rectes per fora del dibuix que hem fet.