PROGRAMACIÓ DEL 6 AL 8 D’ABRIL

PROGRAMACIÓ DEL 6 AL 8 D’ABRIL

 RUTINES (fer cada dia)

– Buscar en un calendari real el dia de la setmana i el número. Escriure la data completa en un full (dia de la setmana, número, mes i any). En majúscula i minúscula. Mirar per la finestra l’oratge i apuntar-lo en un full: sol, núvols, pluja… Poden dibuixar l’oratge que fa també. En el mateix full escriure nom i cognoms en minúscula, amb la vostra ajuda.

MATEMÀTIQUES

– Els xiquets i les xiquetes poden realitzar el tres jocs. Ordenar el números del 1-10 i del 1-20 i després jugar a contar els caramels. Link: https://juegosinfantiles.bosquedefantasias.com/matematicas/contar-aprender-numeros

 – Contem coses per casa. Fem un llistat de coses que hi han en casa i  els xiquets i xiquetes han de contar-les. Han d’esciure el número de: Portes, finestres, habitacions, cadires, taules, llits…

GRAFOMOTRICITAT

– Realitzar les vocals a, e, i, o, u en minúscules de tres maneres diferents ( ex: una en llapis, una altra en pintura, una altra amb retolador…)

LECTOESCRIPTURA

– Fer una mona de pasqua i, una vegada feta, escriure la recepta incloent els ingredients i utensilis de cuina utilitzats i els passos a seguir. Podeu afegir alguna foto. Gaudir de la mona en família!

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/cuines-amb-marc-ribas/mona-de-pasqua/video/5590315/

 ART

– Ou de pasqua: Coure un ou i pintar-lo amb pintura.