Reduir mida vídeos

El programa VideoSmaller ens permet reduir la qualitat dels vídeos ràpidament amb pocs clics. Ací teniu l’enllaç al programa:

https://www.videosmaller.com/

Recordeu que la qualitat recomanada per a penjar el vídeo al nostre web és 640p (l’opció Scale to 640 width dintre del programa). Així mateix teniu en compte que la mida màxima dels arxius que podem pujar és de 30 MB i el format ha de ser .mp4. Si el vídeo el teniu en algun altre format, com .mov per exemple, podeu canviar-lo a mp4 en els opcions que ofereix Videosmaller en la part superior.

Si necessiteu pujar algun vídeo de més de 30 MB contacteu amb el coordinador TIC, per tal que ell ho puge al canal de YouTube del CEIP Palmerar. Tin en compte que en els vídeos a YouTube que pugem des del col·legi no poden aparèixer imatges clares de l’alumnat (1rs plans on ens vegen les cares clarament, etc.).