ÚLTIMES NOVETATS

 • Menú de gener

  Menú de gener

  Menú general
  Menú sense peix ni marisc
  Menú sense llet
  Menú sense gluten
  Menú sense llegums
  Menú sense porc
  Menú sense llet amb iogurt i formatge
  Menú sense llentilles, fesols ni cigrons

 • El nadal dels garrofers

  El Nadal dels Garrofers

  Estimades famílies degut a l’actual situació de la COVID i segons els protocols vigents hem organitzat activitats amb motiu de cap de trimestre i Nadal organitzades de la següent manera:

  Els Nadals dels Garrofers

  Divendres 17 de desembre “Tú, si que vals”. L’alumnat de Primària assistirà a la primera edició d’ aquest curs on podran gaudir de les actuacions dels seus companys/es. No podran assistir les famílies degut als protocols actuals de la COVID.
  Dilluns 20 de desembre i dimarts 21 de desembre es duran a terme de forma escalonada les actuacions de Nadal que han preparat els diferents cursos d’Infantil i Primària.
  En la nota adjunta es comunica l’horari d’entrada i eixida de les famílies al centre per veure l’actuació dels vostres fills/filles.
  Dimecres 22 de desembre no podran assistir les famílies degut als protocols de la COVID.

  • 9:00-11:15 Visita d’uns personatges molt, molt … especials des de terres molt llunyanes amb regals per a totes les xiquetes i
   xiquets. També faran una manualitat de Nadal a l’aula.
  • 11:15-12.15 Esmorzar oferit per l’AMPA i joc al pati.
  • 12.15-14h “ Matí de Cap d’Any” Els alumnes podran vindre més
   elegants de l’habitual per celebrar el Cap d’Any amb els seus
   mestres i companys.

  A les 14h, aproximadament, acabaran les activitats i començarà el servei de menjador. A les 14:45 hores sortiran els autobusos amb l’alumnat del transport escolar que s’ha quedat a dinar. L’alumnat que es queda a dinar i no fa ús del transport escolar s’haurà de recollir entre 14:50 i 15h una vegada ixen els autobusos.

  L’organització de les activitats poden tindre alguna modificació depenent del dia i horari que estableisquen per a dur a terme la vacunació de l’ alumnat de 4rt, 5è i 6è de Primària.
  Si hagués qualsevol canvi se us notificarà.
  Gràcies per la vostra col·laboració. ¡¡¡¡Bon Nadal !!!!!

  Atentament,

  L’equip educatiu de Garrofers.

  Horari d’entrada i eixida de les famílies al centre

 • Menú de desembre

  Menú de desembre

  Menú general
  Menú sense peix ni marisc
  Menú sense llet
  Menú sense llegums
  Menú sense gluten
  Menú sense porc
  Menú sense llet amb iogurt i formatge

 • 25 de novembre

  25 de novembre

  25 de novembre

  En el CEIP Els Garrofers es celebra el 25 de novembre el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

  Zapatos rojos

  Exposició de sabates roges

  Exposició de sabates roges en el centre i en l’Hospital del Vinalopó.

  Per qué una sabata roja? És una iniciativa de l’artista mexicana Elina Chauvet contra la violència de gènere a través de l’art per traure el dolor. L’exposició de Sabates roges representa amb el seu color el dolor i el sofriment de les dones que van haver d’eixir corrent sobre les seues sabates, però té al mateix temps un missatge d’esperança.

  1r-3r

  Prevenir la violència de gènere a través de la visualització del conte Hi ha alguna cosa més avorrida que ser una princesa rosa?

  Després de la visualització del conte, cada alumne i alumna de 1r i 2n dibuixa i pinta el vestit de la princesa deixant volar la seua imaginació i creativitat pensant en els nous somnis i aspiracions de la princesa.

  L’alumnat de 3r realitzarà la manualitat “La princesa i el príncep” mitjançant diverses tècniques plàstiques. L’objectiu és decorar la figura d’una princesa de color blau i la del príncep de color rosa per trencar amb els estereotips establerts. Posteriorment, amb les figures del príncep i de la princesa es crearà un mural anomenat “Jo també puc…” i penjar-lo en el passadís amb els cartells: “Jo no vull ser sempre rosa, també puc…” “Jo no vull ser sempre blau, també puc…” i l’alumnat afegirà missatges a aquest mural.

  4t-6è

  Prevenir la violència de gènere coneixent l’origen d’aquest dia a través del següent vídeo ¿Por qué el 25 de noviembre es el Día Internacional contra la Violencia hasta las Mujeres.

  A més, s’escoltarà i treballarà la lletra d’algunes cançons per tal d’identificar frases machistes. Posteriorment, es comentaran y debatran entre tots i totes les conclusions de l’anàlisi d’aquestes cançons.

  Tots els i les alumnes del centre han d’analitzar i modificar un conte tradicional per aconseguir que siga igualitari i coeducatiu. Aconseguirem entre tots i totes fer els CONTES LILA del CEIP Els Garrofers i afegir-los a la biblioteca de cada aula.

 • Dia del pijama

  Dia del pijama

  Dia del pijama

  El divendres 19 de novembre de 2021 l’alumnat i el professorat del CEIP Els Garrofers portarem pijama.

  Totes les classes treballaran amb contes i altres materials relacionats amb el dia del pijama.

 • Justificació de les faltes del menjador

  Justificació de les faltes del menjador

  JUSTIFICACIONS DE FALTES DE MENJADOR I DESCOMPTES Al MES SEGÜENT.
  Consideracions:
  Es pagaran tots els dies lectius del mes, excepte justificant mèdic o similar, en aquests casos es reintegrarà el preu total del menú 4,25 €/dia o el total de l’aportació que faça l’alumne en cas de tindre algun tipus de beca.
  En el cas de no tindre justificant mèdic es podrà justificar per escrit per part de la família la no assistència al menjador únicament quan un alumne no haja assistit al centre per motius de salut ( perquè es tinguen en compte aquestes justificacions segons model que es penjarà en la web les haurà de rebre el seu tutor o tutora en el moment que s’incorpore el xiquet al centre després d’estar malalt). No es podran justificar faltes quan el xiquet ha marxat a casa després d’haver fet el recompte del menjador d’aqueix dia.
  Cas d’excursions programades pel centre com és el cas de la de final de curs de sisé no es cobraran els dies que dura l’excursió. En cas d’alumnat que no assisteix per prescripció Covid es reintegraran tots els dies i per a això els pares ho justificaran en el mateix model.
  Les mensualitats es cobraran per endavant mitjançant domiciliació bancària i els descomptes es realitzaran en el mes següent.

 • Nou protocol COVID-19

  Nou protocol COVID-19

  Nou protocol de protecció i prevenció contra la transmissió i el contagi del SARS-CoV-2 per a centres educatius de la Comunitat Valenciana per al Curs 2021-2022.

 • Menú de novembre

  Menú de novembre

  Menú general
  Menú sense peix ni marisc
  Menú sense llet
  Menú sense llegums
  Menú sense gluten
  Menú sense porc
  Menú sense llet amb iogurt i formatge

 • Halloween

  Halloween

  L’alumnat s’ha disfressat el dia de Halloween i han realitzat diferents activitats i la visualització d’un vídeo o pel·lícula.

  Halloween
 • Dia mundial dels ocells

  Dia mundial dels ocells

  El divendres 15 d’octubre de 2021 celebrem el dia dels ocells en el CEIP Els Garrofers.

  Dia mundial dels ocells