Quan la formació teixeix vincles

Una de les coses que sosté el Projecte d’Innovació i Investigació del col·legi és la formació a l’alumnat, els docents i les famílies.

Durant els dos cursos que durarà DIGIPOP: TEIXINT VINCLES, tota la comunitat educativa rebrà formació amb l’objectiu de poder abordar i aconseguir els objectius que té marcat el projecte en tant els 4 pilars: la persona, la naturalesa, la comunitat i el món, com les competències digitals i les arrels del projecte: l’educació emocional, l’autoconeixement, els valors, el pensament crític i l’ètica.

La major inversió del projecte passa per portar experts i expertes que ens nodrisquen dels seus coneixements. Són molts i moltes els que vindran a les nostres aules a compartir amb nosaltres espais formatius.

En les primeres setmanes del curs les mestres han començat la formació sobre Llenguatge Computacional, disseny i gestió de projectes a les mans d’Estefanía Ventura de COMPUPLAY.

Dimecres passat 8 de novembre va començar la formació en gestió emocional i mildfullness amb la terapeuta Sandra Teruel Buitrón per a mestres i famílies.

Hui ha començat la formació amb Àngel Perez, el biòleg encarregat de les activitats relacionades amb el contacte amb la naturalesa.

En breu s’anunciaran dates per a la formació sobre les eines de comunicació amb les famílies de la GVA i el col·legi, formació sobre robòtica i programació per els docents, sobre llenguatge computacional per a les famílies i moltes més que estan per vindre.

Us animem a estar atents a la web del centre on anirem anunciant i informant de tota la formació.