INSTAL·LACIÓ LITERARIA DE LECTURES DIVERSES

Hui, 17 de maig, commemorem el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb una proposta literària de lectures diverses en Literatura Infantil i Juvenil.

Els passats 12 i 13 de maig, el CEFIRE de Plurilingüisme va organitzar, a l’IES Lluís Vives de València, la I Jornada Coeduca: Lectures Diverses en la Literatura Infantil i Juvenil. Durant dos dies vam poder compartir propostes de lectures, de materials i de tallers relacionats amb la coeducació, la igualtat, la convivència, la reflexió crítica envers a la perspectiva de gènere, la diversitat afectiva i sexual i la inclusió.

Vam aprofitar l’ocasió per a muntar una instal·lació literària amb moltes de les lectures que treballaríem durant la Jornada.

Ara, hem preparat un dossier on presentem el material generat i recollit per a aquesta instal·lació que podreu sol·licitar al préstec a la biblioteca del CEFIRE de Plurilingüisme per a utilitzar als vostres centres, a més a més, tot el material bibliogràfic inclòs al dossier es troba disponible al nostre fons i accessible també al préstec, podeu consultar la seua disponibilitat al catàleg LLuerna.

Al dossier trobareu dues parts:

  • La instal·lació literària amb les portades de les lectures proposades amb el títol, l’autoria i QR que porten a les ressenyes d’aquestes.
  • Les ressenyes de les lectures de la instal·lació literària.

Dossier-Lectures-Diverses_compressed

No dubteu amb contactar amb nosaltres per qualsevol dubte o aclaració.

biblioplurilinguisme@gva.es

Telèfon 962469884 Ext. 469884