Curs ‘Tècniques per fomentar la creativitat i la col·laboració a la classe d’anglés de primària a través de la creació de pel·lícules’

Des del dia 19 de gener fins al passat 11 de març s’ha realitzat un curs en línia de 30 hores anomenat Tècniques per fomentar la creativitat i la col·laboració a la classe d’anglés de primària a través de la creació de pel·lícules. En aquesta formació, impartida per Elena Vercher, s’ha intentat donar resposta al professorat d’anglés interessat en el treball de la competència comunicativa oral a través de la creació de pel·lícules. El cinema resulta una eina molt potent per al treball de les llengües a l’aula i des del Cefire de Plurilingüisme fem per donar tots els recursos possibles al nostre professorat.

Aprofitem per informar que tenim prevista una nova edició d’aquesta formació per al proper mes d’octubre, aquesta vegada sota el títol Filming English: creació de pel·lícules a l’aula d’anglés.