II Jornades COEDUCA. Dones de ciència

Al mes de febrer es va commemorar l’11F, el dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, i el 8 de març, el dia de la Dona. Per aquest motiu hem organitzat una vegada més les jornades COEDUCA. Dones de ciència des del CEFIRE d’Elda, amb l’objectiu de fer més visibles i posar en valor el treball de les dones investigadores, científiques, expertes en tecnologies… arreu del món i fomentar així les vocacions científiques en les nenes, joves i dones.

Aquestes II jornades pretenen reivindicar el paper de les dones en la ciència. Per aquest motiu comptarem amb la participació de dones expertes en aquesta matèria, com ara les companyes científiques que coordinen i lideren el projecte Gils4stem, les companyes del MUDIC Museu didàctic i interactiu d’Oriola i l’experiència docent de mestres i professores que impulsen projectes científics coeducatius als seus centres.

Entre d’altres, hi participarà Pilar Melcón, component del grup Kimeia de Barcelona, experta en el treball de les ciències en l’etapa d’Educació Infantil, així com docents de centres educatius del nostre territori:

  • IES Victoria Kent d’Elx
  • CEIP Ricardo Leal de Monòver
  • IES La Mola de Novelda

Quedeu convidades i convidats a participar-hi! Per a més informació i accés a la inscripció, pitgeu ací