Coca de llanda

És una coca típica del centre del País Valencià. Per a la seua elaboració s’usa farina, sucre, oli d’oliva, llima, ous, llet i llevat o gasosa.

Ingredients

  • 4 ous
  • 500 g de sucre
  • 500 g de farina
  • 2 gasoses (dos paperets blaus i dos de blancs)
  • 1 pell de llima ratllada
  • Farina

Preparació

Batem les clares a punt de neu, després afegim els rovells, el sucre, la farina i els paperets de gasosa. Finalment incorporem la pell de llima ratllada. Una vegada estiga tot ben mesclat, ho posem damunt dins de la llanda ho introduïm al forn a 180 graus durant 30 minuts.

Referències

https://ca.wikipedia.org/wiki/Coca_de_llanda
https://ca.wikipedia.org/wiki/Pa%C3%ADs_Valenci%C3%A0

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies