Dia Mundial dels Animals: 4 d’octubre de 2023

El pròxim 4 d’octubre es celebra el Dia Mundial dels Animals i, a la biblioteca del CEFIRE CTEM, volem celebrar aquest dia amb vosaltres.

Durant aquesta jornada es fa especial èmfasi en el respecte a la vida animal i es converteix en un vertader homenatge a aquests meravellosos éssers que no sols contribueixen a la supervivència de l’ésser humà en la terra, sinó que també són capaces d’alegrar la vida de molts amb la seua innocència i bellesa.

Per això, el Dia Mundial dels Animals busca promoure el respecte i la protecció de totes les espècies animals, així com generar consciència sobre els problemes que enfronten, com la caça furtiva, l’explotació, l’abandó i la destrucció del seu hàbitat. També es busca promoure l’adopció d’animals abandonats i fomentar l’educació sobre el tracte ètic cap als animals.

Tenim una responsabilitat i des de les aules tu pots contribuir de forma molt valuosa al fet que les pròximes generacions cresquen amb una major consciència i sensibilitat davant aquest repte, que el Dia Mundial dels Animals ens ajuda a recordar.

A la biblioteca del CEFIRE CTEM hem recollit uns materials i recursos en línia perquè pugueu treballar i celebrar aquest Dia a l’aula. També hem elaborat una bibliografia amb llibres i jocs disponibles per a préstec a la nostra biblioteca.

Pots descarregar-te el document complet en PDF ací

Dia-Mundial-dels-Animals-04-octubre-2023