Aneu a la barra d'eines

Teams

Com crear un equip d’equips per a l’ensenyament d’ITACA?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com crear un equip d’equips per a l’ensenyament d’ITACA?

Els centres cdc tenen l’opció d’utilitzar Teams per a l’ensenyament. En el cas d’alguns centres, aquest equip es genera automàticament. En altres, s’han de crear a petició del professor de la plataforma docent Itaca. Per a això és tan senzill com fer clic a la icona de Equips i seleccionar els que voleu crear.  

Com crear l’estructura de l’equip CLAUSTRE?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com crear l’estructura de l’equip CLAUSTRE?

Els centres CDC poden utilitzar el Teams com a eina per ajudar a gestionar el centre educatiu. Per a això, es crea automàticament un equip anomenat CLAUSTRE que inclou tots els components del claustre. Per a la millor gestió i organització d’aquest equip, s’ha preparat una guia per dur a terme l’estructura amb l’ajuda i opinions dels … Read more

Com puc recuperar un equip eliminat?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com puc recuperar un equip eliminat?

En cas d’eliminació accidental d’un equip del Teams, l’equip es pot recuperar. Si heu esborrat un equip de Teams, disposes de 30 dies per a recuperar-ho. Per veure les instruccions cliqueu en aquest enllaç. 

Com puc convidar els pares a una reunió virtual?

31 d'Octubre de 2021 | Comentaris tancats a Com puc convidar els pares a una reunió virtual?

Podeu utilitzar Teams per organitzar reunions amb estudiants, professors, però també amb pares o altres persones. Per fer-ho, podeu configurar una reunió del Teams i compartir l’enllaç amb els pares a través d’un missatge a WebFamilia. Per veure les instruccions detallades feu clic en aquest enllaç.