Teams

CREACIÓ D’EQUIPS DE TEAMS CLASSE PER AL PROFESSORAT

21 de gener de 2022 | Comentaris tancats a CREACIÓ D’EQUIPS DE TEAMS CLASSE PER AL PROFESSORAT

Els equips de Classe es generen des de Conselleria amb les dades de matrícula d’ITACA. El professorat ha de demanar els seus TEAMS des del mòdul d’ITACA docent. La generació d’equips en Microsoft Teams es produeix tots els dies a partir de les 19.00 h. Es tracta d’un procés que dura diverses hores, amb la … Read more

COM USAR ETIQUETES EN TEAMS PER A FACILITAR LA COMUNICACIÓ AMB EL CLAUSTRE?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM USAR ETIQUETES EN TEAMS PER A FACILITAR LA COMUNICACIÓ AMB EL CLAUSTRE?

L’ús d’etiquetes per a les persones del claustre pot facilitar i agilitar molt les comunicacions diàries amb ells. Es poden establir etiquetes per a docents d’un mateix nivell o grup, per a docents implicats en un projecte concret, o per a les persones d’un departament. Una vegada creades i assignades les etiquetes ens serveixen per … Read more

COM ORGANITZAR UNA REUNIÓ EN LÍNIA AMB ELS MEMBRES DEL CONSELL ESCOLAR?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM ORGANITZAR UNA REUNIÓ EN LÍNIA AMB ELS MEMBRES DEL CONSELL ESCOLAR?

Per a crear una reunió en línia amb membres del Consell Escolar i compartir documents relatius al funcionament del centre amb ells pot utilitzar una llista de distribució en Outlook. Pot organitzar una reunió de Teams en el seu calendari d’Outlook i afegir un enllaç (des del SharePoint de l’equip Documentar) a carpetes o documents … Read more

QUÈ FER SI HE DESHABILITAT TEAMS EN UN DISPOSITIU I ARA ESTÀ BLOQUEJAT PER Al MEU COMPTE DE MICROSOFT?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a QUÈ FER SI HE DESHABILITAT TEAMS EN UN DISPOSITIU I ARA ESTÀ BLOQUEJAT PER Al MEU COMPTE DE MICROSOFT?

Si deshabilita el seu compte d’un dispositiu i posteriorment el seu compte segueix bloquejat en aquest dispositiu, ha d’enviar una incidència a https://gvasai.edu.gva.es/. Així podrem sol·licitar als tècnics d’administració del sistema l’habilitació del dispositiu bloquejat.

COM PUC CONVIDAR ELS PARES A UNA REUNIÓ VIRTUAL?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM PUC CONVIDAR ELS PARES A UNA REUNIÓ VIRTUAL?

Podeu utilitzar Teams per organitzar reunions amb estudiants, professors, però també amb pares o altres persones. Per fer-ho, podeu configurar una reunió del Teams i compartir l’enllaç amb els pares a través d’un missatge a WebFamilia. Per veure les instruccions detallades feu clic en aquest enllaç. 

COM PUC RECUPERAR UN EQUIP DE TEAMS ESBORRAT?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM PUC RECUPERAR UN EQUIP DE TEAMS ESBORRAT?

En cas d’eliminació accidental d’un equip del Teams, l’equip es pot recuperar. Si heu esborrat un equip de Teams, disposes de 30 dies per a recuperar-ho. Per veure les instruccions cliqueu en aquest enllaç. 

COM CREAR L’ESTRUCTURA DE L’EQUIP CLAUSTRE?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM CREAR L’ESTRUCTURA DE L’EQUIP CLAUSTRE?

Els centres CDC poden utilitzar el Teams com a eina per ajudar a gestionar el centre educatiu. Per a això, es crea automàticament un equip anomenat CLAUSTRE que inclou tots els components del claustre. Per a la millor gestió i organització d’aquest equip, s’ha preparat una guia per dur a terme l’estructura amb l’ajuda i opinions dels diferents centres … Read more

COM CREAR UN EQUIP DE TEAMS PER A L’ENSENYAMENT DES D’ITACA?

10 de desembre de 2021 | Comentaris tancats a COM CREAR UN EQUIP DE TEAMS PER A L’ENSENYAMENT DES D’ITACA?

Els centres CDC tenen l’opció d’utilitzar Teams per a l’ensenyament. En el cas d’alguns centres, aquest equip es genera automàticament. En altres, s’han de crear a petició del professor de la plataforma docent Itaca. Per a això és tan senzill com fer clic a la icona de Equips i seleccionar els que voleu crear.