Inici

Conservatori Professional de Dansa

Conservatori Professional de Dansa

València

Conservatori Professional de Dansa

València

Benvingudes i benvinguts

El Conservatori Professional de Dansa pretén ser una plataforma d'educació per a joves amb interessos creatius en l'àmbit de les arts escèniques. Oferim una formació dins del camp de la composició coreogràfica i la interpretació, guiant a les i els estudiants a desenvolupar un treball tècnic amb un llenguatge actual, així com a descobrir la seua pròpia pràctica.

A part de seguir un pla d'estudis de naturalesa professionalitzadora, el projecte educatiu del Conservatori s'articula atenent el caràcter transversal inherent a la dansa, apostant per un diàleg que té en compte la veu de les i dels estudiants, els seus interessos i iniciatives.

Entre els projectes que conformen la nostra oferta educativa destaca la Companyia Jove C-DANSA, projecte destinat a l'alumnat dels últims cursos i que s'inclou com a eina per a afavorir la participació en treballs dirigits per creadors i creadores professionals de l'escena actual. Cada any és major la col·laboració amb institucions i entitats nacionals i internacionals, la qual cosa ens obre portes als intercanvis educatius amb centres homòlegs de la resta d'Europa. Des de l'any 2018 i gràcies al projecte Erasmus+, les i els nostres estudiants han pogut realitzar pràctiques professionals en països com França, Itàlia, Bèlgica o Dinamarca. Actualment som centre Acreditat Erasmus+ per al període 2021-2027.

Benvingudes i benvinguts

El Conservatori Professional de Dansa pretén ser una plataforma d'educació per a joves amb interessos creatius en l'àmbit de les arts escèniques. Oferim una formació dins del camp de la composició coreogràfica i la interpretació, guiant a les i els estudiants a desenvolupar un treball tècnic amb un llenguatge actual, així com a descobrir la seua pròpia pràctica. A part de seguir un pla d'estudis de naturalesa professionalitzadora, el projecte educatiu del Conservatori s'articula atenent el caràcter transversal inherent a la dansa, apostant per un diàleg que té en compte la veu de les i dels estudiants, els seus interessos i iniciatives.

Entre els projectes que conformen la nostra oferta educativa destaca la Companyia Jove «C-DANSA», projecte destinat a l'alumnat dels últims cursos i que s'inclou com a eina per a afavorir la participació en treballs dirigits per creadors i creadores professionals de l'escena actual. Cada any és major la col·laboració amb institucions i entitats nacionals i internacionals, la qual cosa ens obre portes als intercanvis educatius amb centres homòlegs de la resta d'Europa. Des de l'any 2018 i gràcies al projecte Erasmus+, les i els nostres estudiants han pogut realitzar pràctiques professionals en països com França, Itàlia, Bélgica o Dinamarca. Actualment som centre Acreditat Erasmus+ per al període 2021-2027.

Novetats

Emilio Ochando – Comp. Jov. Cdansa 2023

21 de novembre de 2022

Concurs postals nadalenques 2022

7 de novembre de 2022

Blog Erasmus La Haia 2022

26 d'octubre de 2022

Proves ODCEE 2022

21 d'octubre de 2022

Young Soon Hue-Simon

11 d'octubre de 2022

"Una classe de dansa era com una pluja de paraules que acompanyava el viatge del cos en moviment, una mirada generosa i professional que orientava el meu aprenentatge."

Lucía Jaén
Sparrow Dance, The animal sound society, Copenhaguen i Candyasses, València
Títol de Máster “Dance Participation” a The Danish National School of Performing Arts
Foto: Iosef Ges

"Al Conservatori vaig trobar una passió, una família, inspiració i una formació que vaig a tindre present en tots els moments esdevenidors."

María Belda
Grau en Arts Visuals i Dansa, amb menció Dansa Espanyola
Ballet de Cámara de Madrid

"Ha estat per a mi una etapa plena d’aprenentatge, amb moments únics i irreemplaçables. Estic i estaré eternament agraïda!"

Gemma Marco
DJKT Ballet Plzen, República Txeca
Beques – Compañía Nacional de Danza Madrid i Aterballetto a Reggio Emilia, Italia

 

Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810
Ubicació Google Maps
© 2022 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES
Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810

Contacta cdansa

Ubicació Google Maps
© 2022 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES