Inici

Conservatori Professional de Dansa

Conservatori Professional de Dansa

València

Conservatori Professional de Dansa

València

Benvingudes i benvinguts

El Conservatori Professional de Dansa pretén ser una plataforma d'educació per a joves amb interessos creatius en l'àmbit de les arts escèniques. Oferim una formació dins del camp de la composició coreogràfica i la interpretació, guiant a les i els estudiants a desenvolupar un treball tècnic amb un llenguatge actual, així com a descobrir la seua pròpia pràctica.

A part de seguir un pla d'estudis de naturalesa professionalitzadora, el projecte educatiu del Conservatori s'articula atenent el caràcter transversal inherent a la dansa, apostant per un diàleg que té en compte la veu de les i dels estudiants, els seus interessos i iniciatives.

Entre els projectes que conformen la nostra oferta educativa destaca la companyia jove «La Plataforma», projecte destinat a l'alumnat dels últims cursos i que s'inclou com a eina per a afavorir la participació en treballs dirigits per creadors i creadores professionals de l'escena actual. Cada any és major la col·laboració amb institucions i entitats nacionals i internacionals, la qual cosa ens obre portes als intercanvis educatius amb centres homòlegs de la resta d'Europa. Des de l'any 2018 i gràcies al projecte Erasmus+, les i els nostres estudiants han pogut realitzar pràctiques professionals en països com França, Itàlia, Bèlgica o Dinamarca. Actualment som centre Acreditat Erasmus+ per al període 2021-2027.

Benvingudes i benvinguts

El Conservatori Professional de Dansa pretén ser una plataforma d'educació per a joves amb interessos creatius en l'àmbit de les arts escèniques. Oferim una formació dins del camp de la composició coreogràfica i la interpretació, guiant a les i els estudiants a desenvolupar un treball tècnic amb un llenguatge actual, així com a descobrir la seua pròpia pràctica. A part de seguir un pla d'estudis de naturalesa professionalitzadora, el projecte educatiu del Conservatori s'articula atenent el caràcter transversal inherent a la dansa, apostant per un diàleg que té en compte la veu de les i dels estudiants, els seus interessos i iniciatives.

Entre els projectes que conformen la nostra oferta educativa destaca la companyia jove «La Plataforma», projecte destinat a l'alumnat dels últims cursos i que s'inclou com a eina per a afavorir la participació en treballs dirigits per creadors i creadores professionals de l'escena actual. Cada any és major la col·laboració amb institucions i entitats nacionals i internacionals, la qual cosa ens obre portes als intercanvis educatius amb centres homòlegs de la resta d'Europa. Des de l'any 2018 i gràcies al projecte Erasmus+, les i els nostres estudiants han pogut realitzar pràctiques professionals en països com França, Itàlia, Bélgica o Dinamarca. Actualment som centre Acreditat Erasmus+ per al període 2021-2027.

"La llar no és el lloc que s'habita, la llar és el lloc on sempre es torna. El CPDV és el primer moviment, el motor, l'inici de tot allò que encara hui es continua desenvolupant. El CPDV és la meua llar"

Paula Romero
Premi Autonòmic de Dansa
Zappalà Dansa, Catania. La Coja Dansa, Atiro Hecho, València

"Per a mi el Conservatori Professional de Dansa de València ha suposat un punt de partida, l'inici d'un camí que gràcies a ell continue"

Jorge Morera
Premi Professional de Dansa
Estévez/Paños Companyia, Contrigo Danza, Madrid

“El Conservatori Professional de Dansa de València ha suposat per a mi un aprenentatge continu que m'ha forjat com a ballarí professional i com a persona”

Lorien Ramo
Finalista del Prix de Lausanne
Bayerische Junior Ballet, Munic

Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810
Ubicació Google Maps
© 2022 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES
Conservatori Professional de Dansa
Camí de Vera, s/n - 46022 - València
961 206 810

Contacta cdansa

Ubicació Google Maps
© 2022 Generalitat
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Avís legal | Mapa web | Contacte | Accessibilitat
bandera_union_europea_ca_ES