Carta inici curs 2022_2023

Dimecres vinent 21 de setembre donarà començament el nou curs escolar.  Una vegada més, us agraïm la confiança depositada en el nostre centre i ens posem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o necessitat que puga anar sorgint.   

Aquest curs recuperarem algunes de les rutines que vam haver de deixar en stand by a conseqüència de la situació sanitària excepcional, entre elles l’ús de les taquilles, vestuaris o biblioteca. A principi d’octubre es comunicarà el procediment de repartiment de taquilles, així com els horaris d’ús de la biblioteca.   

D’altra banda, amb la finalitat de no col·lapsar les entrades i eixides del nostre centre i, per tant, minimitzar riscos de superació d’aforament o bloqueig en eixides d’emergència, el hall serà d’ús exclusiu per a l’alumnat:  

  • L’alumnat dels Ensenyaments Elementals serà recollit a les entrades i acompanyat a les eixides per un professor o professora en els punts de trobada habilitats en el pàrquing, al costat de la porta principal de l’edifici. En aquest ENLLAÇ trobareu el calendari de recepció de l’alumnat que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de Setembre (1 EE grups A i B). El divendres 23 publicarem un quadrant amb les entrades i eixides escalonades per a l’alumnat dels Ensenyaments Elementals. 
  • L’alumnat dels Ensenyaments Professionals podrà ser acompanyat pels seus familiars fins a la porta principal i accedirà a soles a l’edifici.  En aquest ENLLAÇ trobareu el calendari de recepció de l’alumnat que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de Setembre. 

Volem aprofitar per a comentar-vos un parell de qüestions addicionals relatives a l’aparcament i les absències del professorat: 

Pel que respecta a l’aparcament, us preguem encaridament que respecteu les senyalitzacions, que són molt clares, i no accediu amb el cotxe fins a la zona restringida per a professorat/emergències per la seguretat del nostre alumnat. Les maniobres i el col·lapse de cotxes en aqueixa zona no fan més que dificultar la circulació i posar en risc a totes les persones que transitem per allí.  

I referent a les absències del professorat i la seua reincorporació, podeu trobar la informació actualitzada en la nostra web dins de la pestanya “Horaris”.  

La junta directiva i el claustre de professorat està a la vostra disposició per a atendre-us en el que necessiteu.   

Feliç curs a totes i tots.