El centre realitza la Jornada de Portes Obertes

El 25 de març el nostre centre va cel.lebrar la Jornada de Portes Obertes, on les famílies interessades en la nostra oferta – tant de ESO, com Batxillerat i Cicle Formatiu- van conèixer més de prop les característiques, projectes i línies d’actuació presents i futures de l’institut. També es van donar unes directrius generals del trànsit de Primària a Secundària i es van explicar les mesures d’aprenentatge que es poden aplicar segons necessitats, de la mà del departament d’Orientació.

A més, es va donar informació més específica sobre el projecte Connectats – programa pilot del qual el nostre centre forma part i que pretén donar resposta a les altes capacitats i traure el màxim potencial del talent de tot l’alumnat. Finalment, les famílies van realitzar un recorregut pel centre per tal de conèixer les instal·lacions. 

Cal assenyalar que aquesta Jornada estava dirigida no només a col.legi adscrit Pare Català, sinò també a famílies en general. En aquesta informació també es pot accedir al pdf de presentació que es va utilitzar en l’acte.