PREMI EN EL XV CONCURS “PROJECTE EMPRESARIAL ANA M. AROCA MENGUAL” DE LA FACULTAT D’ECONOMIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.

PREMI EN EL XV Concurso “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual” per a Cicles Formatius i Batxillerat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. –

Durant el matí del dijous 11 de maig, 2 projectes de l’IES FERRER I GUÀRDIA – TAR-TAP I VALENSEA dels 10 equips finalistes del XV Concurs “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual” han estat exposats en el Hall de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. En aquesta edició han participat estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat procedents de centres d’Aldaia, Alaquàs, Bocairent, Llíria i València.

 “TAR-TAP”, presentat per les estudiants Clara Montaña Peris, África Murcia Molner, Aitana Navarro Faus y Aitana Roselló Juste de 1r de Batxillerat de la matèria de Gestió de Projectes d’emprenedoria i dirigit per les professores Silvia Aparisi Requena i Cristina Gasó Ponce de l’IES Ferrer i Guàrdia de València, ha guanyat el Premi patrocinat per la Càtedra d’Empresa y Humanisme.

A més, “ValenSea”, elaborat per les estudiants també de 1r de Batxillerat de la matèria de Gestió de Projectes d’emprenedoria: Laura Sanchis Tudela , Óscar Argaya López i Sandra Lluch Cabrero ha sigut uns dels 10 finalistes que han exposat el seu stand del seu projecte d’empresa.

ENHORABONA ALS DOS EQUIPS PER L’ÈXIT ACONSEGUIT!

Més informació:

Vídeo Exposició Projectes (Reel): https://ir.uv.es/9ytA93U
https://ir.uv.es/9ytA93U

Vídeo Entrega de Premis: https://youtu.be/5AIF9NwKTdM
https://youtu.be/5AIF9NwKTdM

Galeria fotogràfica: https://ir.uv.es/rbsbPP0 https://ir.uv.es/rbsbPP0

Noticia: https://ir.uv.es/0plS23r https://ir.uv.es/0plS23r