Quatre cançons del cor de l’IES La Sénia incloses a l’àlbum La línia invisible

Ací teniu un tast de la gravació de l’àlbum La línia invisible

Angel Rabasa

Com ja explicarem a l’article que escrivírem en aquest enllaç, el cor de l’IES La Sénia i l’alumnat de l’optativa de música de 4t ESO han participat en el projecte Com Sona l’ESO amb la gravació d’un àlbum conceptual amb la finalitat de pujar-lo a Spotify.  

La línia invisible, que és com es titula aquest àlbum, compta amb 9 cançons cantades per 9 personatges diferents gravades a cappella (sense acompanyament instrumental), perquè es realitze el muntatge conjunt amb la resta de centres participants. No obstant, ací us deixem en primícia quatre d’aquestes cançons que enregistrarem amb la col·laboració de César Murillo. Esperem que us agraden tant com a nosaltres fer-les! 1. L’extraterrestre

 

2. Sense parar

 

3. Petit vaixell

 

4. La torre