Aneu a la barra d'eines

Gravació de l’àlbum La línia invisible

El cor de l’IES La Sénia i l’optativa de música de 4t d’ESO graven l’àlbum La línia invisible

Àngel Rabasa

El Cor de l’IES La Sénia i l’alumnat de l’optativa de música de 4t ESO participaran al projecte Com Sona l’ESO, que aquest curs s'adapta a la realitat actual i planteja un nou repte artístic a la comunitat educativa: la gravació d'un àlbum conceptual amb la finalitat de pujar-lo a Spotify.

Com que la situació no ens permet trobar-nos físicament i fer el que ens agrada (actuar), Com sona l’ESO llança un projecte diferent que s'adapta al difícil moment que estem vivint però que, alhora, ens permet continuar units, com sempre, mitjançant l'art.

La línia invisible és el títol de l'àlbum i compta amb 9 cançons cantades per 9 personatges diferents i diversos grups ens estan confirmant la seua participació en la gravació final (segones veus, etc).

L'objectiu del projecte és viure aquestes cançons, connectar amb els personatges que les canten i gravar-les en àudio a partir del qual construirem un àlbum. És el nostre desig que aquest material servisca no només per a classe de música sinó que transcendisca, arribe a tot el món i sobretot, que servisca per ajudar-nos a ser una mica més feliços.

La gravació de les cançons ha tingut lloc dimarts 20 d’abril de 10 a 14 hores a l’aula de música de l’IES La Sénia. Hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de Cèsar Murillo com a tècnic de so.