Salutacions dels personatges de la Fallera Calavera

A través d’aquest divertit vídeo la companyia FLOC TEATRE, ens saluda i ens anima a assistir a la seua pròxima representació:

LA FALLERA CALAVERA

10 juny 2022

Divendres, 10 de juny a les  20.30 h. Casa Municipal de Cultura. (C. Progrés, 9. El Port de  Sagunt). 

  • Comèdia
  • En valencià
  • Per a tots els públics
  • Preu d’entrada:  9 euros
  • Duració: 90 minuts

FLOC TEATRE

Es tracta d’una obra de teatre amb moments musicals que respectarà l’esperit i to original del joc, amb estètica gòtica, humor molt valencià i constants referències a les festes i el folklore autòcton.

La companyia Floc Teatre serà l’encarregada de la representació, un projecte escrit i dirigit pel dramaturg Eduard Costa amb la col·laboració d’Enric Aguilar, autor del joc de cartes. En el repartiment es comptarà amb Pau Blanco, Míryam Garcés, Mila Fernández, Jano de Miguel i Amadeo Llach.