VIATGE D’ESQUÍ DIA 3

Hui ha sigut un gran dia. Al matí hem continuat millorant el nostre nivell d’esquí, amb Jose, Carmen i Eva de 10h a 11h i amb l@s monitor@s de 11:30h a 13:30h. Volta a l’hotel per al necessari dinar i a les 15:30h ja estàvem de retorn en pistes per a continuar practicant de nou amb nuestr@s professe, cadascun triava la pista que volia provar, dins del nivell inicial, “jo vaig al telearrastre (amb diferents sobrenoms, tirolina, penjador, pihuevo…no em pregunteu per què), jo a la cinta, perquè jo em quede en la corda, podem anar a la cinta doble?.
Com ahir, vam esquiar fins que ens tanquen els remuntes. Però hui no tornem a l’hotel ens espera la xocolatada en pistes, amenitzada amb música que fa que ens posem a ballar. Entre ball i ball i foto i foto, s’acosta l’hora que tornen a obrir els remontados per a l’esquí nocturn. Algun@s decideixen tornar a l’hotel amb Carmen per a, aprofitant la poca gent, gaudir de la piscina i resta de jocs disponibles.
L@s que decidiesen aprofitar la oportunitat de l’esquí nocturn, es reparteixen amb Jose i Eva per a pujar al telecadira i pistes de més nivell o bé quedar-se en la pista de la cinta doble. Ha sigut una experiència brutal.
A la 20h tornem a l’hotel, amb el temps just per a la dutxa, “habitacionear” una mica i com no un clàssic en el viatge d’esquí, deixar-nos els estalvis en la màquina de peluixos, o com dirien en Toy story, ” !EL GANCHOOOOOOOO!
Sopem i participem activament en l’activitat nocturna del Quiz Disney, consistent a escoltar, 20 fragments de cançons, per a posar el nom de la pel·lícula a la qual pertanyen,el seu protagonista i el títol complet de la cançó. A pesar que que nostre vaig colar és el que més grups participen, ballant, cantant i pujant a l’escenari, ens guanya un grup d’un IES, encara que pensem que potser les noves tecnologies de les quals disposaven els van ajudar una mica.
I ara ve el millor, després d’aquest dur dia, tenien dues opcions, anar a la promesa discoteca (ni dimarts, ni dimecres vam ser)o bé anar a dormir a les habitacions(són les 23h ja està bé). Contra tot pronòstic tod@s, repetisc TOD@S, van voler anar a la discoteca. Doncs res allà que vam ser,ho vam donar tot fins a les 23:30h i a contracor pugem a les habitacions, a, aquesta vegada segur que sí, dormir molt.