VIATGE D’ESQUÍ DIA 2

Després d’una reposadora nit (és un dir crec que van dormir ben poc amb l’emoció), hem baixat a desdejunar a la nostra hora, 9:10h i ens hem dirigit a les pistes. El curset el teníem a les 11:30h pel que ens donava temps de sobres per a recordar (l@s que ja havien esquiat) i per a aprendre bàsics com posar-se i llevar-se els esquís (l@s primeriz@s).
Amb gran il·lusió han rebut als monitors i monitores, que després de classificar els grups per nivell han treballat un munt fins a les 13.30.
Després a l’hotel a carregar forces en el super bufet, per a a les 15.30 tornar a pistes per a reforçar l’aprés al matí.
Esment a part mereix el moment de recollir i deixar els esquís en les gàbies (ja us comptaran), aquesta xicoteta odissea s’ha de realitzar obligatòriament 4 vegades en el dia, dos al matí i dos a la vesprada.
Amb cara de cansament i alhora d’emoció de retorn a l’hotel no deixen de planejar el que faran fins a l’hora del sopar: “jo aniré a la piscina”, “perquè nosaltres hem reservat el cinema”, “podem estar per les habitacions?. Tot això els insistim “el que vulgueu però fins a les 9h heu de trobar un moment per a dutxar-vos”.