VIATGE D’ESQUÍ, ÚLTIM DIA

Hui s’acaba aquest fantàstic viatge. Però encara ens queden moltes coses per fer. En primer lloc hem de fer que tot el que hi havia en la maleta es torne a ficar, sense entrar en detalls, ho han aconseguit, això sí, en alguns casos es poden necessitar proteccions quan arribe el moment d’obrir la maleta.
Últim dia de curset amb nuestr@s monitor@s, ho hem fet tan bé, que ens han donat el diploma que acredita el nostre nivell aconseguit.
Després hem hagut de retornar el material d’esquí a la botiga de lloguer, imaginar-vos, cadascun ha portat el seu casc, botes, esquís, pals tot alhora en un tram amb pendent. Perquè després us diguen que els porteu la motxilla.
Ens acomiadem de l’hotel, això sí, donant bon compte a l’hora de menjar de tot el que ens oferia el buffet i…

Bé, tota història té la seua fi, i aquest és un final feliç. Aquest intens viatge ens ha deixat cargad@s d’experiències, sensacions i emocions. La majoria positives, diversió, afecte, entusiasme, il·lusió, alegria, acceptació, gratitud…i unes altres no tant, però han sigut superades amb ajuda, companyonia i tenacitat, per la qual cosa la satisfacció ha de ser reforçada més, si cap.
Us deixem les últimes imatges del vitae.

VID-20200110-WA0027

VID-20200110-WA0024

VID-20200110-WA0025

20200110_192020

VID-20200110-WA0026