23 D’ABRIL: DIA DEL LLIBRE

Hui 23 d’abril,  per a celebrar el dia del Llibre, en la classe de  primer i segon hem vist i parlat sobre la llegenda de Sant Jordi  i el drac. 

Després, cadascun, ha elaborat una rosa, que hem fet amb paper de periòdic , per a regalar-li-la al nostre padrí lector.

SETMANA DE LA CONVIVÈNCIA

Durant la setmana de la convivència, en el primer cicle, hem realitzat diversos tallers. Ha sigut molt divertit i ens ha agradat molt. Taller de cometes, després les hem fetes volar al pati.

També hem construït una capseta per a guardar els ous de xocolate.

Teatre realitzat per alumnes del cicle formatiu

ANIMALS

Hem aprés moltes coses coses dels animals. Com són, on viuen, què mengen…

ENERGIES RENOVABLES

En primer i segon treballem les energies renovables. Les obtenim de fonts de naturals, són recursos nets i quasi inesgotables.

PADRINS LECTORS

Ja han arribat els nostres padrins lectors!Tant en 1° com en 2° els hem rebuts amb entusiasme. Ens ajudaran en l’aprenentatge de la lectura llegint amb nosaltres.Ha sigut una experiència molt interessant i estem esperant que tornen prompte.

TALLER DESDEJUNI SALUDABLE

En el primer cicle de primària hem realitzat el taller de desdejuni saludable. Hem aprés quins aliments hem de prendre tots els dies per a arribar al col·le carregats d’energia. Ens ha agradat el desdejuni que hem pres. Intentarem fer-ho a casa.

PROJECTE DELS ÉSSERS VIUS

Gaudint del projecte dels éssers vius

PROJECTE DE L’AIGUA

Els xiquets i xiquetes de primer i segon de primària ens hem convertit en superguardianes de l’aigua. Posarem en pràctica tot el que hem aprés.

Projecte “Dret a una família”

Taller estalvie de l’aigua realitzat per AVACU