Música_Quart de Primària_30 de març

Hola a tots i a totes,

Per als pròxims dies us he preparat diferents activitats. Us gravareu realitzant les activitats dels dies anteriors, aprendreu a realitzar un ritme amb percussió corporal amb una lletra, també teniu un joc interactiu per a practicar les notes musicals de l’escala, i finalment un vídeo per a ballar una coreografia de “Just Dance”, que sé que us agrada molt.

Activitat 1_Grava’t

Recordes la cançó de “Bim Bam” i la percussió corporal acompanyant la cançó del “Trencanous” que practicàreu la setmana passada? Grava’t realitzant aquestes dues activitats, i amb ajuda dels teus pares envia’m els vídeos.

Activitat 2_Joc de mans “Café”

En el següent tutorial, aneu aprendre a interpretar un ritme de percussió corporal juntament amb una lletra d’una cançó parlada. Una vegada hàgeu aprés aquesta lletra i el ritme, podeu inventar-vos una lletra vosaltres, també em podeu manar el vídeo amb aquesta interpretació. Ací us deixe el tutorial:

 

Activitat 3_Joc interactiu

Ací us deixe l’enllaç a dos jocs interactius, per a practicar les notes de l’escala musical:

JOC 1

JOC 2

 

Activitat 4_”Just Dance”

En aquesta activitat, us propose aprendre la següent coreografia. Es tracta d’aprendre-la bé. Aquesta és la meua proposta, però podeu triar qualsevol coreografia, o fins i tot diverses d’elles. Les podeu ballar solos o en família.

Espere que tot estiga bé a casa i que gaudiu d’aquestes activitats en família.

Salutacions,

Ana