CUINA I RESTAURACIÓ

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme

Grau Bàsic: 2.000 hores

COM S’ACCEDEIX

Podran accedir a estes ensenyances els alumnes i les alumnes que complisquen simultàniament els requisits següents:

  • Tindre complits quinze anys, o complir-los durant l’any natural en curs, i no superar els dèsset anys d’edat en el moment de l’accés ni durant l’any natural en curs.
  • Haver cursat el primer cicle d’Educació Secundària Obligatòria o, excepcionalment, haver cursat el segon curs d’Educació Secundària Obligatòria.
  • Haver sigut proposat per l’equip docent als pares, mares o tutors legals per a la incorporació a un cicle de Formació Professional Bàsica.

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

  • Ajudant o auxiliar de cuina.
  • Ajudant de rebost d’unitats de producció i servici d’aliments i begudes.
  • Auxiliar o ajudant de cambrer en sala.
  • Auxiliar o ajudant de cambrer en bar-cafeteria.
  • Auxiliar o ajudant de bàrman.
  • Auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l’oferta estiga composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre altres).

MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

  • Atenció al client.
  • Tècniques elementals de preelaboració.
  • Processos bàsics de producció culinària.
  • Aprovisionament i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació.
  • Ciències aplicades I.
  • Comunicació i societat I.
  • Tutoria.
  • Formació i orientació laboral I.
  • Formació en centres de treball (Unitat Formativa I).

Segon curs:

  • Tècniques elementals de servici.
  • Processos bàsics de preparació d’aliments i begudes.
  • Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering.
  • Ciències aplicades II.
  • Comunicació i societat II.
  • Tutoria.
  • Formació i orientació laboral II.
  • Formació en centres de treball (Unitat Formativa II).

Per a més informació consultar

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme

Grau Bàsic: 2.000 hores

COM S’ACCEDEIX

Podran accedir a estes ensenyances els alumnes i les alumnes que complisquen simultàniament els requisits següents:

  • Tindre complits quinze anys, o complir-los durant l’any natural en curs, i no superar els dèsset anys d’edat en el moment de l’accés ni durant l’any natural en curs.
  • Haver cursat el primer cicle d’Educació Secundària Obligatòria o, excepcionalment, haver cursat el segon curs d’Educació Secundària Obligatòria.
  • Haver sigut proposat per l’equip docent als pares, mares o tutors legals per a la incorporació a un cicle de Formació Professional Bàsica.

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

  • Cambrer/a de pisos, en establiments d’allotjament turístic siga quin siga la seua tipologia, modalitat o categoria.
  • Valets o mossos/as d’habitacions.
  • Auxiliar de pisos i neteja.
  • Auxiliar de bugaderia i llenceria en establiments d’allotjament.
  • Operador de màquines llavadores i eixugadores de peces de roba.
  • Operador de màquines i equips de planxat de peces de roba.

MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

  • Materials i productes tèxtils.
  • Posada a punt d’habitacions i zones comuns en allotjament.
  • Llavat i assecat de roba.
  • Planxat i embutxacat de roba.
  • Ciències aplicades I.
  • Comunicació i societat I.
  • Tutoria..
  • Formació i Orientació Laboral I.

Segon curs:

  • Atenció al client.
  • Bugaderia i manteniment de llenceria en l’allotjament.
  • Preparació i muntatge de materials per a colectivitats i catering.
  • Ciències aplicades II.
  • Comunicació i societat II..
  • Tutoria.
  • Formació i Orientació Laboral II.
  • Formació en Centres de Treball.

TITULACIÓ QUE S’OBTÉ

Títol Professional Bàsic en ALLOTJAMENT I BUGADERIA.

Este títol professional bàsic permet l’accés a tots els cicles formatius de grau mitjà.

Per a més informació consultar

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies