SERVICIS EN RESTAURACIÓ

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme

Grau Mitjà: 2.000 hores

COM S’ACCEDEIX

Accés directe:

  • Graduats en Educació Secundària Obligatòria.
  • Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar).
  • Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic).
  • Tindre el 2n de BUP aprovat.
  • Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.
  • Haver superat, dels ensenyaments d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963 o segon de comuns experimental.
  • Altres titulacions equivalents a efectes acadèmics.

Accés a través de prova:

  • Sense complir cap dels requisits acadèmics d’accés directe, tindre dèsset anys d’edat o complir-los durant l’any en curs, i superar la corresponent prova d’accés.

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

  • Cambrer de bar cafeteria o restaurant.
  • Cap de rang.
  • Empleat d’economat d’unitats de producció i servici d’aliments i begudes.
  • Bàrman.
  • Ajudant de boteller.
  • Auxiliar de servicis en mitjans de transport.

MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

  • Operacions bàsiques en bar cafeteria.
  • Operacions bàsiques en restaurant.
  • El vi i el seu servici.
  • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
  • Anglés.
  • Formació i orientació laboral.
  • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Segon curs:

  • Servicis en bar cafeteria.
  • Servicis en restaurant i esdeveniments especials.
  • Ofertes gastronòmiques.
  • Tècniques de comunicació en restauració.
  • Empresa i iniciativa emprenedora.
  • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
  • Formació en el Centres de Treball: 380 hores

TITULACIÓ QUE S’OBTÉ

L’alumnat que obtinga la titulació podrà accedir als estudis de Batxillerat.

O continuar altres estudis de Formació Professional.

TITULACIÓ EQUIVALENTS

  • Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals les titulacions següents
  • Tècnic Auxiliar en Servicis, branca Hostaleria i Turisme. (FP1)
  • Tècnic Auxiliar en Hostaleria-Restaurant-Bar, branca Hostaleria i Turisme (Mòdul Experimental de Nivell 2).
  • Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals i acadèmics les titulacions següents
  • Tècnic en Servicis de Restaurant i bar (LOGSE)

Per a més informació consultar

CUINA I GASTRONOMIA

FAMÍLIA PROFESSIONAL: Hoteleria i Turisme

Grau Mitjà: 2.000 hores

COM S’ACCEDEIX

Accés directe:

  • Graduats en Educació Secundària Obligatòria.
  • Titulats de Formació Professional de primer grau (Tècnic auxiliar).
  • Titulats de Formació Professional de grau mitjà (Tècnic).
  • Tindre el 2n de BUP aprovat.
  • Haver superat el segon curs del primer cicle experimental de reforma dels ensenyaments mitjans.
  • Haver superat, dels ensenyaments d’Arts Aplicades i Oficis Artístics, el tercer curs del pla de 1963 o segon de comuns experimental.
  • Altres titulacions equivalents a efectes acadèmics.

Accés a través de prova:

  • Sense complir cap dels requisits acadèmics d’accés directe, tindre dèsset anys d’edat o complir-los durant l’any en curs, i superar la corresponent prova d’accés.

QUINES OCUPACIONS POTS EXERCIR

  • Cuiner.
  • Cap de partida.
  • Empleat d’economat d’unitats de producció i servici d’aliments i begudes.

MÒDULS PROFESSIONALS

Primer curs:

  • Preelaboració i conservació d’aliments.
  • Tècniques culinàries.
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
  • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
  • Formació i orientació laboral.
  • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.

Segon curs:

  • Ofertes gastronòmiques.
  • Productes culinaris.
  • Postres en restauració.
  • Empresa i iniciativa emprenedora.
  • Horari reservat per al mòdul impartit en anglés.
  • Formació en Centres de Treball: 380 hores.

TITULACIÓ QUE S’OBTÉ

L’alumnat que obtinga la titulació podrà accedir als estudis de Batxillerat.

O continuar altres estudis de Formació Professional.

TITULACIÓ EQUIVALENTS

  • Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals les titulacions següents
  • Tècnic Auxiliar en Cuina, branca Hostaleria i Turisme. (FP1)
  • Tècnic Auxiliar en Hostaleria-Cuina, branca Hostaleria i Turisme. (FP1)
  • Conforme la norma vigent, tenen els mateixos efectes professionals i acadèmics les titulacions següents
  • Tècnic en Cuina. (LOGSE)

Per a més informació consultar


Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies