Orientació Educativa i Vocacional

Orientació educativa i vocacional

L'Orientació Educativa, Psicopedagògica i Professional i l'Atenció a la Diversitat, són principis bàsics de l'educació i formen part dels objectius de tots els centres d'ensenyament i de les funcions que tot el professorat en el seu conjunt ha d'exercir.

 

Consultes a Orientació Educativa Consulta General

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari per a resoldre els teus dubtes o consultes. És molt important que t'assegures d'escriure correctament el teu correu, ja que serà el mitjà que utilitzarem per a respondre't. Descriu de manera clara la teua consulta, et respondrem al més prompte possible.

upcca

Davant la situació que estem travessant, les activitats planificades de la Unitat de Prevenció d'Activitats Addictives dependent de l'ajuntament d'Elx i que anaven a ser impartides pels seus tècnics en l'hora de tutoria, han sigut adaptades a format vídeo perquè puga ser vist per les famílies juntament amb l'alumnat.

Els recordem que si consideren que necessiten atenció individualitzada, poden contactar amb la UPPCA a través del telèfon 672499556 o del correu uppca@elche.es