Inici

Publicades las llistes d'ADMESOS per a les provess d'accés a cicles formatius, reclamacions del 24 al 26 d'ABRIL.

GRAU SUPERIOR A

GRAU SUPERIOR B

GRAU MITJÀ

¡IMPORTANT! Obert el plaç per a la inscripció a les proves de Nivell Bàsic de idiomes A2, del 24 al 30 d'abril a la Secretaria del centre

Oferta Educativa

L'oferta educativa de l'IES Severo Ochoa abasta des de l'ESO, BAT, Cicles Formatius i Cursos d'Especialització, en modalitat presencial i semipresencial, en torn de matí i vesprada. D'aquesta manera responem a les necessitats d'un ampli sector de l'alumnat que per exigències del seu treball no poden assistir a classe o, de fer-ho, no en l'horari convencional.

Innovació

La societat actual no és la mateixa que la de fa 20 o 30 anys, i per tant l'educació tampoc ho hauria de ser. Des del Severo portem anys desenvolupant projectes que ens fan estar a l'avantguarda de la innovació educativa.

Experència

Disposem de docents de gran experiència en metodologies innovadores, referents del canvi del procés d'ensenyament educatiu dins i fora del Severo.

Excel·lència

Busquem l'excel·lència per cada alumne/a, que certament serà diversa, i que està allunyada de l'igualitarisme i per tant del nivell mínim.

KA1 cap al 2030

Amb la nostra mirada posada en l'escola inclusiva, ens basem en les noves metodologies com l'Aprenentatge per Projectes, per implementar noves activitats que motivin al nostre alumnat, augmentin el seu rendiment acadèmic i millorin l'atmosfera de la nostra institució. Per això, hem triat com a tema vertebrador, sobre el qual volem aprendre, L'AGENDA 2030 PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE, segons la resolució de l'ONU el 25 de setembre del 2015.

Saber més...

Programa Emprén

Pretenem dinamitzar el Severo d'experiències de cultura emprenedora mitjançant la implantació d'iniciatives emprenedores i creació d'empreses. Fomentarem la cultura emprenedora a través de metodologies que potencien la creativitat, la innovació i l'autogestió de l'alumnat.

Saber més....

Xarxa d'excel·lència

El Severo Ochoa ha estat reconegut per la Conselleria d'Educació, com a centre d'Excel·lència de Formació Professional especialitzat en sistemes avançats corresponent a la família professional d'informàtica i comunicacions. Els centres d'excel·lència es coordinen amb la direcció general de la Formació Professional per desenvolupar accions d'innovació aplicada, i realitzen experimentació i investigació en matèria de formació professional.

Saber més...

Programa Acredita

L'objectiu de l'programa és l'acreditació de competències professionals adquirides per experiència laboral. L'acreditació oficial es lliura a la persona candidata prèvia avaluació de les competències professional.

Saber més....

Aprenentatge Basat en Projectes

L'aprenentatge basat en projectes és una metodologia de gran èxit que permet als alumnes adquirir els coneixements i competències clau en el segle XXI mitjançant l'elaboració de projectes que donen resposta a problemes de la vida real. Des de 2008 s'aplica està metodologia en tots els grups de 1r ESO, el que ens ha convertit com a centre de referència de la Comunitat Valenciana. En el curs 2021-2022 es farà servir per primera vegada en tots els grups de 2n ESO.

Saber més...

Comunitat de centres educatius d'Europa

Ofereix una plataforma als docents dels centres educatius dels països europeus participants, per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, compartir o el que és el mateix: sentir-se i formar part de la comunitat educativa més atractiva d'Europa.

Saber més...

Programa Qualitas

Tenim com a objectiu implantar un model que asseguri la qualitat educativa en el Severo Ochoa. Els objectius fonamentals que perseguim és doble; permetre a tot el professorat que participi en la gestió i els resultats previstos. I permetre a l'alumnat familiaritzar-se amb models de gestió que trobarà en el món laboral.

Saber més...

Programa Innovatec

L'objectiu d'aquest programa és implantar la digitalització, les tecnologies aplicades a totes les famílies professionals, l'aprenentatge col·laboratiu basat en projectes i altres metodologies innovadores que millorin les competències personals, socials i professionals de l'alumnat. Durant el curs 2021-2022, professorat del nostre centre aplicaran metodologies d'alt rendiment en diferents grups d'FP, supervisats pel centre Tknika del País Basc i coordinat amb altres quatre centres de la província.

Saber més...

Contacte

Carrer d'illueca, 28
03206 Elx, Espanya
Tlf.- 966.912.260
03013224.secretaria@edu.gva.es

Horari de secretaria

De 10:00 a 14:00h de dilluns a divendres.
De 17: 00 a 19:00h dilluns i dimecres.

De 16:00 a 18:00h dimarts i dijous.