La secretaria del Col·legi Públic Ferrández Cruz és un espai d’atenció al públic i gestió administrativa on es realitzen tràmits i es brinda informació a les famílies, estudiants i personal docent del centre.

El personal que treballa en la secretaria és altament capacitat i compta amb una gran experiència en l’àrea administrativa. L’atenció és amable, eficient i sempre disposada a resoldre els dubtes i inquietuds dels visitants.

Entre els serveis que es poden trobar en la secretaria del CEIP Ferrández Cruz, es troben la gestió de matrícules, certificats acadèmics, constàncies d’estudis, informes de notes i qualsevol altre tipus de document relacionat amb la gestió escolar.

A més, la secretaria del CEIP Ferrández Cruz també està disponible per a atendre les consultes i sol·licituds de les famílies i el personal docent pel que fa a temes administratius i de gestió, brindant sempre informació precisa i oportuna.

Comunicado de la Secretaría Ejecutiva de la Organización del Convenio  Andrés Bello con relación a la situación de emergencia por el Covid-19 -  Convenio Andrés Bello