Les classes d’anglés en el CEIP Ferrández Cruz s’enfoquen en l’aprenentatge de l’idioma de manera pràctica i significativa per als estudiants. La metodologia utilitzada és comunicativa, és a dir, es prioritza el desenvolupament d’habilitats lingüístiques per a comunicar-se de manera efectiva en situacions quotidianes.

En les classes d’anglés, es promou la participació activa dels estudiants a través de diverses activitats, com a jocs, debats, simulacions i presentacions, que els permeten practicar i consolidar les seues habilitats lingüístiques en un context interactiu i dinàmic.

Els recursos didàctics utilitzats en les classes d’anglés del CEIP Ferrández Cruz són variats i estan adaptats a les diferents edats i nivells dels estudiants. S’utilitzen materials didàctics multimèdia, com a vídeos, cançons i jocs interactius, per a motivar l’aprenentatge i fomentar la comprensió auditiva i la pronunciació.

A més, les classes d’anglés en el CEIP Ferrández Cruz s’integren en el projecte educatiu del centre, cosa que significa que es promou l’ús de l’idioma en altres àrees del coneixement, com la ciència, la tecnologia i les arts. D’aquesta manera, els estudiants no sols aprenen anglés com una assignatura aïllada, sinó que també ho relacionen amb la seua vida quotidiana i els seus interessos.

Imágenes de Idioma Ingles - Descarga gratuita en Freepik