Les classes d’educació física en el CEIP Ferrández Cruz són una part fonamental del programa educatiu, ja que s’enfoquen a promoure l’activitat física, l’esport i els hàbits saludables entre els estudiants.

Els professors d’educació física en el CEIP Ferrández Cruz dissenyen plans d’ensenyament adaptats a les necessitats i capacitats dels estudiants, amb l’objectiu de desenvolupar habilitats físiques, psicomotores i socials, com ara el treball en equip, el respecte i la solidaritat.

A més, el CEIP Ferrández Cruz compta amb projectes que involucren a organitzacions externes, com a clubs esportius i monitors especialitzats en diverses disciplines esportives. Aquests projectes busquen brindar als estudiants una experiència més enriquidora i variada quant a la pràctica esportiva i l’aprenentatge de noves habilitats.

Un altre aspecte destacat en les classes d’educació física del CEIP Ferrández Cruz són les eixides al riu Vinalopó per a fer esport, ja que el riu representa una oportunitat única per a la pràctica d’activitats físiques en un entorn natural i saludable.

Resumen de EGB - 10 - EDUCACIÓN FÍSICA