Les classes de música en el CEIP Ferrández Cruz són un espai on els estudiants poden explorar i desenvolupar les seues habilitats musicals de manera lúdica i creativa. L’enfocament pedagògic de l’assignatura es basa en la metodologia activa i participativa, en la qual els estudiants són els protagonistes del seu propi aprenentatge.

En les classes de música, els estudiants tenen accés a una varietat d’instruments i recursos didàctics, com a guitarra, teclat, flauta, percussió, jocs musicals i recursos multimèdia, que els permeten experimentar i descobrir diferents gèneres i estils musicals.

El treball en equip i la col·laboració són aspectes fonamentals en les classes de música del CEIP Ferrández Cruz. Els estudiants treballen en grups per a realitzar activitats i projectes que els permeten explorar la creativitat i l’expressió musical. També es fomenta la improvisació i la composició musical, brindant als estudiants l’oportunitat de crear les seues pròpies peces musicals i experimentar amb diferents sons i ritmes.

A més, l’assignatura de música s’integra en el projecte educatiu del centre, promovent el desenvolupament de competències i habilitats que es relacionen amb altres àrees del coneixement, com la llengua, les matemàtiques i les ciències naturals. D’aquesta manera, la música es converteix en un recurs didàctic que contribueix a l’aprenentatge integral dels estudiants.

El poder de la música en la educación - Diario Libre