L'alumnat de l'aula Oberta duu a terme una escolarització de forma compartida, tant en el nostre centre com en l'IES Joanot Martorell. Secundats per les dues tutores de l'aula: Júlia i Ana, així com pels docents i professors de tots dos centres, els nostres 12 alumnes duen a terme una rutina entre tots dos espais.
Amb aquesta escolarització el nostre alumnat comparteix el procés d'ensenyament-aprenentatge, així com els temps, espais i continguts curriculars entre el CEE i l'IES. D'aquesta manera, estem ajustant al màxim els beneficis de tots dos tipus d'escolarització, prioritzant els ambients normalitzats, així com la relació entre iguals i, com no, la millora de la seua pròpia autoestima.
RECAPTANT DINERS PER AL NOSTRE VIATGE DE FI DE CURS
Aula Oberta i el PFCB de Restauració i Bar anirem de fi de curs a Venta del Moro a fer activitats multiaventura. Però tranquils, que l’empresa que hem contractat està especialitzada a dur a terme aquestes activitats amb persones amb diversitat funcional. Perquè l’alumnat reconega el valor dels diners i, així, poder abaratir el nostre viatge, hem venut diferents productes. D’una banda, Aula Oberta ha … Llegir més
Leer MásVISITEM L’OCEANOGRÀFIC DE VALÈNCIA
El 20 de novembre l’Aula Oberta i el PFQB Restauració i Bar hem visitat l’Oceanogràfic, que està situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències. És un centre marí en el qual estan representats els principals mars i oceans del planeta, amb els animals i plantes que allí viuen. No és només un … Llegir més
Leer MásCUINA TERRORÍFICAMENT DELICIOSA
Ja sabeu que el PFCB de Restauració i Bar està en període d’aprenentatge de receptes de cuina i han aprofitat la temàtica de Halloween per a crear elaboracions delicioses: Galetes de mantega amb formes monstruoses, carabasses farcides de xocolate, dits de bruixa, salsitxes terrorífiques i mòmies dolces de pasta fullada. En aquesta ocasió, Aula Oberta … Llegir més
Leer MásTALLER DE RÈPTILS
Divendres passat 17 d’octubre, tota La Panda ens vam posar camí al nostre IES Joanot Martorell, per a gaudir d’un Taller d’Aula de Rèptils. En arribar al sala d’actes, allí ens estava esperant Alejandro, expert en rèptils, per a donar-nos una xarrada educativa i tindre l’oportunitat de veure, en viu i en directe, tots els … Llegir més
Leer MásLa Mocaorà
El 9 d’octubre és una data molt especial per a totes les persones que vivim a la Comunitat Valenciana. Celebrem el Dia de la nostra comunitat i també la tradicional Mocaorà, el nostre particular “Sant Valentí valencià”. En aquest dia tan bonic és costum regalar a les persones que volem unes fruites de massapà embolicades en un mocador, el mocador, … Llegir més
Leer MásEL JOANOT VISITA EL BURGOS
Aquest curs tornem carregats de novetats, però les experiències bones les volem repetir, per tant, tornem a participar en el projecte inclusiu amb l’IES Joanot Martorell, l’institut del nostre barri. Continuarem fent la sessió de Laboratori amb alumnat de 3r de l’ESO i acompanyats/as dels profes de l’insti: José Ramón i Cristina. Perquè l’alumnat del … Llegir més
Leer MásTresors de Hollywood
Este curs treballarem el Sèptim Art en el nostre centre. Per això, vam creure que l’exposició: Tresors de Hollywood, anava a ser una opció meravellosa com a activitat de motivació per al nostre alumnat. Abans de l’exposició, vam fer un treball previ en el col·le, perquè els xics i xiques conegueren algunes de les pel·lícules. … Llegir més
Leer MásENS VAM ANAR A MADRID!
Els dies 22 i 23 de maig, l’alumnat d’Aula Oberta i del PFCB de Restauració i Bar hem realitzat el nostre viatge de fi de curs. Després d’uns cursos tan immersos en les arts, vam creure que visitar Madrid seria una opció molt enriquidora. A més, Carolina havia demanat com a desig aquest viatge. Després … Llegir més
Leer MásOBSERVEM CÈL·LULES VEGETALS AMB UNA CEBA
A l’Aula Oberta vam viure una experiència única: veure per primera vegada cèl·lules vegetals amb els nostres propis ulls… i no en llibres, sinó a través del microscopi! La nostra primera pràctica de ciències amb el microscopi la vam fer amb un ingredient tan comú com sorprenent: la ceba. Tallem una capa molt fina de la seua … Llegir més
Leer MásELABOREM FORMATGE FRESC
Sabies que amb només llet, calor i un poc de màgia (bé, suc de llima), pots fer formatge? A l’Aula Oberta, junt amb els nostres companys del laboratori, ens vam posar el davantal i ens vam convertir en autèntics artesans del formatge fresc. L’activitat va ser una combinació perfecta entre ciència, cuina i sorpresa. Gràcies … Llegir més
Leer Más
