16/07/24 L’horari per a formalitzar la matrícula el teniu en: https://portal.edu.gva.es/lasabina/es/secretaria-es/horario-de-atencion-va-es-va-es-va-es-va-es/

IMPRESOS A ADJUNTAR A LA MATRÍCULA PER AL NOU ALUMNAT

Estimades famílies, el primer que volem és donar-vos la benvinguda al CEIP La Savina, on heu obtingut plaça per als vostres fills i filles en el pròxim curs.

La matrícula pot realitzar-se de manera telemàtica del 15 al 19 de juliol a través de l’aplicació o de manera presencial en el centre del 16 al 23 de juliol.

Us convidem a fer-la de manera presencial perquè, l’opció telemàtica és bastant laboriosa i hi ha documentació que no està en el sistema i que haureu de portar igualment de manera presencial, per la qual cosa al final feu dos processos.

Si fareu ús del menjador escolar haureu d’emplenar el formulari que hi ha en l’apartat de menjador d’esta pàgina web fins al 23 de juliol. https://portal.edu.gva.es/lasabina/formulario-inscripcion-al-comedor-escolar/

A continuació us deixem la documentació que sol·licitem com a centre per a la matrícula perquè us la pugueu descarregar. També podeu passar pel centre a arreplegar-los en paper si us resulta més còmode.