Visita del grup de debat a Onda Cero Elx

De nou tenim que publicar una notícia relacionada amb el nostre inesgotable grup de debat, que en aquesta ocasió ha anat a contar la seua experiència de la Xarxa Vives a l’emissora Onda Cero Elx. Us recomanem que escolteu aquests prodigis de l’oratòria i descobriu més sobre el món del debat a l’IES Victoria Kent.

Aprofitem, a més, per a desitjar-los molta sort en el seu pròxim periple, la setmana vinent, del 17 al 19 d’abril, en la fase final nacional, de la Lliga d’universitats de la Xarxa Vives, de debat en valencià, sobre el tema “La intel·ligència artificial és una amenaça per a la humanitat?”, que portarà al nostre grup a la ciutat de Castelló, per a batre’s amb els millors equips de Secundària, representants de les universitats de l’àmbit català-valencià-balear parlant.

Molta sort, encara que per a nosaltres ja sou guanyadors.