V TORNEIG INTERCENTRES DEL BAIX VINALOPÓ

El 27 de març de 2024 es va celebrar en l’IES Victoria Kent d’Elx el V Torneig Intercentres d’escacs del Baix Vinalopó, amb la participació de 12 centres de secundària de la nostra comarca i de 120 jugadors i jugadores en representació de tots ells.

L’ambient va trasncórrer en un entorn competitíu, com si es tractara d’una Olimpíada d’escacs, per al qual vam comptar amb el FM José Antonio Clement, mestre FIDE d’escacs i organitzador d’esdeveniments escacsístics.

L’IES Joanot Martorell va ser l’equip guanyador, mentre que l’IES Victoria Kent i l’IES Sixto Marco van quedar en segon i tercer lloc.

Es van repartir trofeus i sortejar regals, per la qual cosa ll’alumnat va poder gaudir d’una jornada agradable relacionada amb l’escacs reforçant el vincle entre els centres participants.