TROBADA DELS TRES INSTITUTS DINS DEL PROJECTE PIA LARA

El dijous 11 d’abril es va celebrar una trobada entre els tres centres implicats en el projecte PIA Lara. Aquesta reunió ha resultat ser d’una gran rellevància i ha aportat beneficis notables tant per a l’alumnat com per al professorat dels tres centres. La interacció i el treball conjunt han facilitat un avanç considerable en el desenvolupament dels objectius del projecte. L’intercanvi d’idees i experiències ha enriquit notablement el procés educatiu, reforçant les bases per a una col·laboració futura més estreta i efectiva. Aquest tipus d’activitats enfatitza la importància de la cooperació intercentres per aconseguir metes educatives ambicioses i innovadores.

Podeu consultar la entrada elaborada per l’alumnat en la web del projetcte: https://piafplara.es/?p=894