Acreditació Erasmus

Recentment, el IES Rascanya-Antonio Cañuelo, hem aconseguit l’acreditació Erasmus en educació escolar (KA120-SCH) que unida a l’acreditació Erasmus en formació professional (KA120-VET) i la carta ECHE per a formació professional de grau superior, aconseguides estes dos últimes el curs passat, ens col·loca en la posició de poder accedir programes Erasmus per a tots els estudis implantats al nostre institut.

El nou programa Erasmus(2021-2027) té com a objectiu ser encara més inclusiu, accessible i sostenible. Entre els principals objectius figuren el suport a la transició digital en l’educació europea i l’ajuda a la creació de l’Espai Europeu d’Educació.

Per a aconseguir-los, el nou programa ha sigut dissenyat de manera que l’accés de les organitzacions siga més fàcil que mai. L’acreditació Erasmus és fonamental per a aquest propòsit. L’acreditació Erasmus és una forma nova d’accedir a les activitats de mobilitat del nou programa, per tant, el nostre institut, inicia una nova era on tots els estudiants i professors de tots els sectors educatius van a tenir la possibilitat de realitzar mobilitats arreu Europa. Preparen-nos a volar!!