Admissió ESO i Batxillerat – curs 2024 / 2025

L’alumnat de 6é de Primària procedent de centres adscrits (Carlos Sarthou, Concepción Arenal i José Soriano Ramos) si vol fer l’ESO a l’IES Miralcamp, haurà de formalitzar la confirmació de plaça al CEIP on estiga matriculat entre el 6 i el 9 de maig i no haurà de participar al procediment d’admissió.

En cas, que vulguen estudiar en un altre centre, sí que hauran de participar en el procediment d’admissió de forma telemàtica des de les 9:00 h. del 4 de juny fins a les 23:59 h. del dia 10 de juny. 

Si es participa en el procediment de confirmació de plaça i també en el procediment d’admissió, es considerarà DUPLICITAT, i per tant, la duplicitat, comportarà l’exclusió i es procedirà a l’escolarització de l’alumne o alumna en el centre en que queden places vacants. 

La resta de l’alumnat que vulga accedir al centre per primera vegada o canvie d’etapa (d’ESO a Batxillerat) haurà de participar en el procés d’admissió presentant una única sol·licitud. La presentació de sol·licituds en més d’un centre, comportarà l’anul·lació de la mateixa.

Es pot consultar tota la informació al menú secretaria – admissió o clicant sobre el següent enllaç: https://portal.edu.gva.es/iesmiralcamp/portada/secretaria/admissio/