2n torneig d’escacs intercentres del Camp de Morvedre

El passat dilluns 25 d’11.15 a 14.00 h, vam acollir el 2n torneig d’escacs intercentres ESO del Camp de Morvedre. Era un dia rúfol d’allò més plujós i semblava que les forces de la natura s’havien conjurat, una volta més, contra nosaltres. Aquesta vegada, però, la dea Fortuna ens tenia reservada una sorpresa. Els rivals no ho posaren fàcil. Tenien molt bon nivell i no es deixaren pelar sense lluitar. De fet, l’IES num. 5 portà dos campions nacionals que ens posaren les coses d’allò més difícil. Afortunadament, la semifinal que havíem celebrat el divendres 15 de març va funcionar i els nostres alumnes van aconseguir guanyar el torneig per partida doble: Edgar García, el tercer classificat i Jordi Muñoz, el primer. Per tant, l’any vinent tornarem a organitzar el torneig d’escacs! Com era allò que cantava el Freddie Mercury?…

We are the champions!!!!!

Primer premi
Segon premi
Tercer premi