Convocatòria per joves amb inquietuds artístiques (Departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt)

Des del departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt ens arriba MÉS QUE IDEES, una convocatòria per a recolzar propostes culturals, artístiques i musicals de joves de la nostra ciutat. En diferents formes d’expressió, com música, arts plàstiques (pintura, escultura, il·lustració i còmic…), audiovisuals, disseny, arts escèniques, dansa, literatura (poesia, dramatúrgia, relats…), cine, curts, documentals, i tot allò que la imaginació puga abraçar…

Funciona a modo de borsa, amb diverses línies d’ajuda: residència musical (local d’assaig), residència artística/audiovisual/teatral (espai per a preparar actuació o exposició), realització d’esdeveniments concrets per a incorporar a la programació dels centres juvenils (exposicions, actuacions escèniques, concerts, festivals temàtics, etc), o pintada d’un mural o intervenció d’Art Urbà. Cal afegir que la convocatòria està oberta també a qualsevol altra idea, que serà tinguda en compte.

El termini per presentar propostes finalitza el 15 de setembre. Adjunte bases i fitxa d’inscripció, tots els detalls es poden consultar en aquest enllaç: https://www.saguntjove.es/activitat/convocatoria-projectes-23-24/

Igualment, per qualsevol dubte o aclaració, estem al telèfon 96 268 3439, per Whatsapp al 672 12 36 42, a aquest correu electrònic.

Moltes gràcies de bestreta, i BON ESTIU!!!