Prova d’accés lliure a Cicles Formatius

Tots aquell alumnat que tinga previst fer una Formació Professional el pròxim curs tenen l’opció d’inscriure’s a les proves d’accés lliures. 

Termini de presentació:

La inscripció es realitzarà del 22 al 31 de març de 2021

Aquesta opció és recomanada en els casos en els quals no estan segurs que titularan. En cas de dubtes és millor inscriure’s i si després titulen no faria falta fer la prova però si després suspenen almenys tenen aquesta opció. 

 

Per a FPGM han de tindre 17 anys o complir-los enguany. La taxa ordinària és de 6,42€

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=1909

 

Per a FPGS han de tindre 19 anys o complir-los enguany. La taxa ordinària és de 9,64€

https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=836

 

Resolució amb tota la informació. Taula amb dates de les proves (pàg. 13) i horaris (pàg. 14), opcions de la prova, llista de centres, etc.

 

En cas d’ajuda per a realitzar la inscripció es pot passar pel despatx d’Orientació on s’hi facilitaran les sol·licituds que necessiten presentar en els centres. Han de tindre en compte que han d’emplenar les sol·licituds i anar al banc a pagar unes taxes amb un pdf que han de generar amb les seues dades per al pagament de les taxes. Després hauran d’entregar les sol·licituds en el centre dins de termini de manera presencial o per correu electrònic.

 

IES CAMP DE MORVEDRE 46007748.secret@gva.es València

IES EDUARDO MERELLÓ 46007542.secret@gva.es

IES JORGE JUAN 46007554.secret@gva.es  

Les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà es realitzaran en tots els centres docents públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen cicles de grau mitjà.

Les proves d’accés a cicles formatius de grau superior es realitzaran en els centres docents públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen cicles relacionats amb l’opció triada.