Campanya de conscienciació mediambiental a l’IES Maria Ibars de Dénia

Campanya de conscienciació mediambiental a l’IES Maria Ibars de Dénia  L’alumnat de 2n FPB de Serveis Administratius ha participat en un Projecte Interdisciplinar sobre L’ús i abús dels plàstics en què participen moltes assignatures de 3r ESO i FPB. Així mateix l’IES Maria Ibars forma a partir d’enguany part del Projecte Aulas Libera d’Ecoembes, que ens ha facilitat 15 contenidors de paper i plàstic per a les aules i el pati.  Han dedicat temps de l’Àmbit lingüístic i social per  investigar sobre temes diversos relacionats amb el medi ambient (el reciclatge, les illes de plàstic, com afecta la contaminació als animals  i a les persones, els nous usos del plàstic, etc.), per posteriorment exposar la investigació als compays. El vídeo ​ va ajudar a recopilar més informació i fer-se una idea de la magnitud de la tragèdia. Finalment, el producte resultat han estat una atractius cartells i interessants infografies amb les quals pretenen conscienciar la comunitat educativa dels perills de la contaminació i, alhora, animar a reciclar i reduir l’ús de materials no reciclables.