L'ACREDITACIÓ ERASMUS VET
Des del curs 2021, l'IES MARE NOSTRUM és centre acreditat ERASMUS en l'àmbit de la Formació Professional. L'acreditació Erasmus és una eina per a les organitzacions d'educació i formació professionals (EFP), que desitgen obrir-se a l'intercanvi i la cooperació transfronterers.
La concessió de l'acreditació Erasmus confirma que el nostre centre ha establit un pla per a executar activitats de mobilitat d'alta qualitat en el marc d'una iniciativa més àmplia de desenvolupament de la seua organització. Aquest pla es denomina pla Erasmus i és un element clau.
FORMACIÓ PROFESSIONAL
Informació generalInformació general | Convocatòria AlumnesConvocatòria Alumnes | Convocatòria ProfessorsConvocatòria Professors |
L'IES MARE NOSTRUM imparteix formació professional de grau mitjà en les famílies professionals d'Administració i gestió, i Informàtica i comunicacions, així com formació professional bàsica en informàtica d'oficina.
A través dela participació en els projectes de KA1, el nostre centre està millorant la qualitat dels seus processos d'ensenyament i aprenentatge a través de diferents activitats de mobilitat tant dels estudiants com del professorat i personal no docent.
Concretament, el nostre centre està desenvolupant un projecte acreditat KA121-VET, consistent en mobilitats d'estudiants i personal de Formació Professional, de 15 mesos de duració.
L'IES MARE NOSTRUM promou activament la inclusió i la diversitat, la sostenibilitat mediambiental i l'educació digital a través de les seues activitats, utilitzant les oportunitats de finançament específiques que ofereix el Programa per a tal fi, efectuant una labor de conscienciació entre els seus participants, compartint les millors pràctiques i triant un disseny apropiat per a les seues activitats.
L'objectiu de les activitats de mobilitat finançades per Erasmus+ és brindar oportunitats d'aprenentatge a les persones i donar suport a la internacionalització i el desenvolupament institucional dels proveïdors d'FP i altres organitzacions actives en l'àmbit de la formació i educació professionals. L'acció donarà suport a la posada en pràctica de la Recomanació del Consell sobre l'educació i formació professionals, la Declaració d'Osnabrück[1] i l'Agenda de Capacitats Europea[2]. Així mateix, contribuirà a la creació de l'Espai Europeu d'Educació. Concretament, els objectius d'aquesta acció són:
Millorar la qualitat de l'educació i la formació professionals inicials i contínues (EFPI i EFPC) a Europa:
- reforçant les competències clau i les capacitats transversals, especialment l'aprenentatge d'idiomes i les capacitats digitals;
- donant suport al desenvolupament de les capacitats laborals específiques necessàries en el mercat laboral actual i futur;
- compartint millors pràctiques, promovent l'ús de mètodes i tecnologies pedagògics nous i innovadors i donant suport al desenvolupament professional dels professors, formadors, tutors i altre personal educatiu d'EFP;
- desenvolupant les capacitats dels proveïdors d'EFP per a dur a terme projectes de mobilitat de gran qualitat i per a formar associacions de qualitat alhora que desenvolupen la seua estratègia d'internacionalització;
- fent que la mobilitat siga una possibilitat realista per a qualsevol alumne d'EFPI i EFPC i prolongant la duració mitjana de la mobilitat dels estudiants d'EFP per a millorar la seua qualitat i els seus resultats;
- potenciant la qualitat, la transparència i el reconeixement dels resultats de l'aprenentatge obtinguts en períodes de mobilitat a l'estranger, especialment amb l'ús d'eines i instruments europeos60.Reforçar la dimensió europea de l'ensenyament i l'aprenentatge:
- fomentant els valors d'inclusió i diversitat, tolerància i participació democràtica;
- promovent el coneixement sobre el patrimoni europeu comú i la diversitat;
- donant suport al desenvolupament de xarxes professionals en tota Europa.
Reforçar la dimensió europea de l'ensenyament i l'aprenentatge:
- fomentant els valors d'inclusió i diversitat, tolerància i participació democràtica;
- promovent el coneixement sobre el patrimoni europeu comú i la diversitat;
- donant suport al desenvolupament de xarxes professionals en tota Europa.
[1] https://www.cedefop.europa.eu/files/osnabrueck_declaration_eu2020.pdf
[2] https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1223&langId=es
Mobilitat educativa de curta duració d'estudiants d'FP: Els estudiants d'FP poden passar un període d'aprenentatge a l'estranger en un proveïdor d'EFP associat, en una empresa o en una altra organització activa en l'àmbit de l'EFP o el mercat de treball. El període d'aprenentatge ha d'incloure un component d'aprenentatge en el treball amb un pes important i ha de definir-se un programa d'aprenentatge individual per a cada participant.
En la mesura que siga possible, els períodes de formació pràctica han de ser part integrant del programa d'estudis de l'estudiant. En termes de càrrega de treball, en principi, els participants han de treballar a temps complet, en funció del temps de treball de la seua organització d'acolliment.
Duració de l'activitat. Aproximadament 24 dies. L'estudiant realitza 100 hores de Formació en Centres de Treball (FCT) del cicle formatiu que està cursant.
Participants admissibles:
- Poden participar els estudiants de formació professional. Els participants han d'estar matriculats en un programa d'FP en l'IES MARE NOSTRUM.
- Els titulats recents de programes d'FP poden participar fins a dotze mesos després de titular-se.
Llocs admissibles: Les activitats han de desenvolupar-se a l'estranger, en un Estat membre de la UE o en un tercer país associat al Programa. Així mateix, les organitzacions que compten amb una acreditació Erasmus poden enviar participants a activitats d'aprenentatge per observació i estades d'ensenyament o formació en tercers països no associats al Programa.
Qualsevol tipus de personal de formació professional pot accedir a la mobilitat del personal. Per a garantir que les activitats de mobilitat siguen d'alta qualitat i tinguen un impacte màxim, l'activitat de mobilitat ha d'estar relacionada amb el desenvolupament professional del personal i cobrir les seues necessitats de desenvolupament personal i les relacionades amb l'aprenentatge.
El personal pot desenvolupar qualsevol de les activitats que es descriuen a continuació:
Aprenentatge per observació.
Els participants poden passar un període de temps en una organització d'acolliment d'un altre país amb l'objectiu d'aprendre noves pràctiques i recopilar noves idees mitjançant l'observació i la interacció amb homòlegs, experts o altres professionals en el seu treball diari en l'organització d'acolliment.
Duració. La duració de la mobilitat entre els Estats membres de la UE i els països associats al Programa ha de ser d'entre 2 i 60 dies de mobilitat física, temps de viatge a part. En cas d'una mobilitat en la qual participen tercers països no associats al Programa, la duració ha d'oscil·lar entre cinc i seixanta dies, temps de viatge a part.
Cursos i formació.
Els participants poden beneficiar-se d'un curs estructurat o d'un tipus similar de formació impartida per professionals qualificats i basada en un programa d'aprenentatge predefinit i en els resultats de l'aprenentatge. La formació ha de comptar amb participants d'almenys dos països diferents i permetre'ls interactuar amb altres aprendientes i amb els formadors.
Els sol·licitants han de ser conscients que tots els proveïdors de cursos són totalment independents del programa Erasmus+ i actuen com a prestadors de serveis en un mercat lliure. Per consegüent, l'elecció dels cursos i de la formació és responsabilitat de l'organització beneficiària.
Duració. De 2 a 30 dies, màxim de 10 dies de taxes de cursos per participant.
Participants admissibles: poden ser professors i personal no docent que treballe en l'IES MARE NOSTRUM. Els participants han de treballar en l'organització d'enviament o treballar regularment amb ella ajudant-la a dur a terme les activitats principals.
Llocs admissibles: Les activitats han de desenvolupar-se a l'estranger, en un Estat membre de la UE o en un tercer país associat al Programa. Així mateix, les organitzacions que compten amb una acreditació Erasmus poden enviar participants a activitats d'aprenentatge per observació i estades d'ensenyament o formació en tercers països no associats al Programa.
En la secció corresponent de la web de l'IES MARE NOSTRUM s'anirà penjant la informació amb la suficient antelació perquè tots els interessats puguen participar.
Per a qualsevol tipus dubta, pots contactar-nos en la següent adreça de correu electrònic: erasmus@iesmarenostrum.com
CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE MOBILITAT ESTUDIANTS EN EL MARC DEL PROGRAMA ERASMUS+
MODALITAT: ESTUDIANTS PER A PRÀCTIQUES
CURS: 2024-25
ÀMBIT: FORMACIÓ PROFESSIONAL (VET)
PROJECTE: 2024-1-ES01-KA121-VET-000204762
Nº DE BEQUES DE MOBILITAT: 8
L'objectiu d'aquestes beques consisteix en la realització del període de pràctiques formatives de curta duració en empreses (FCT) en un país del programa Erasmus+.
La convocatòria està dirigida a l'alumnat de l'IES MARE NOSTRUM que complisca tots els requisits sense excepció:
- Estar matriculat en l'IES MARE NOSTRUM com a estudiant de 2n curs, o acabat de titular en un cicle formatiu de grau mitjà.
- Posseir la nacionalitat d'un país de la Unió Europea o targeta de residència permanent a Espanya i de lliure mobilitat pels països membres de la UE i associats al programa Erasmus+ durant el període de realització de la mobilitat.
Com a norma general, la duració de l'activitat serà de 24 dies.
Com a norma general, les mobilitats es duran a terme aproximadament entre el 10 de març i el 2 d'abril.
El termini de presentació de sol·licituds començarà el 30 de setembre i finalitzarà el 13 d'octubre de 2024. Si en finalitzar el procés quedaren places vacants, s'obrirà un nou termini per a rebre sol·licituds.
El formulari de sol·licitud es publicarà en la pàgina web de l'IES MARE NOSTRUM en la secció ERASMUS+ corresponent a Formació Professional (VET).
L'alumne interessat haurà d'enviar els següents documents:
- DNI escanejat per ambdues.
- Currículum Europass en espanyol i en l'idioma del país destine o, en defecte d'això, anglés o francés. S'han de realitzar accedint a la pàgina web Europass.
- Carta de motivació en anglés (Cover letter) indicant els motius pels quals es vol realitzar la mobilitat. Pots consultar un model en esta pàgina.
- Certificat/s d'acreditació del nivell d'idioma emesa per un organisme oficial en la qual conste el Nivell del Marc europeu comú de referència per a les Llengües (MECR) acreditat.
Erasmus+ fomenta la inclusió i la diversitat de diverses maneres, entre altres, fent costat als participants amb menys oportunitats.
Per tant, si escau, si és el cas, el participant en funció de la seua situació ha d'adjuntar en el formulari en línia:
- Discapacitat. Certificat de discapacitat emés per l'autoritat corresponent del 33% o superior, o bé el fet de tindre una sol·licitud oberta per al reconeixement de la discapacitat, amb informes mèdics, psicològics i psiquiàtrics o d'entitats socials.
- Dificultats educatives i formatives. Informes preceptius del Departament d'Orientació o d'orientació educativa i psicopedagògica de les Delegacions d'educació, i si és el cas, tindre un protocol obert pel centre previ a la sol·licitud.
- Obstacles socioeconòmics.
- Ser o haver sigut beneficiari d'una beca d'estudis de caràcter general de l'Administració General de l'Estat.
- Certificat de percepció de prestació d'Ingrés mínim vital / Renda Mínima d'Inserció o qualsevol altra prestació d'igual o similar naturalesa de la unitat familiar.
- Informe dels servicis socials de l'Administració Local que acredite la situació de les persones en risc d'exclusió social.
- Famílies nombroses o monoparentals.
- Informe de Servicis Socials, situacions d'especial necessitat i emergència social considerades per l'administració pertinent.
- Consideració administrativa de víctimes de terrorisme, de violència de gènere o orfes.
- Certificació de situació de dependència, participants amb dependents a càrrec.
- Estudiants amb contractes de treball a temps complet.
- Certificació de ser persona tutelada per l'Administració.
- Beneficiari de beca de menjador / llibres.
- Acreditació de situació d'aquelles persones que no poden accedir a les prestacions a les quals es fa referència en la justificació del perfil, per alguna de les següents causes: falta del període exigit de residència o empadronament o haver esgotat el període màxim de percepció legalment establit.
- Obstacles geogràfics.
- Problemes de salut.
- Certificació de situació de salut física que genere la necessitat de suport addicional: Informe mèdic expedit per centre de salut/especialista o l'autoritat sanitària competent.
- Certificació de situació de salut mental que genere la necessitat de suport addicional: Informe de Salut Mental. Informe mèdic expedit per centre de salut/especialista o l'autoritat sanitària competent.
- Diferències culturals.
- Resolució de condició de refugiat o amb dret a protecció subsidiària o haver presentat sol·licitud de protecció internacional a Espanya, o en un altre país, en cas d'estudiants entrants.
- Condició de pertinença a una altra ètnia (certificat, en este cas, per servicis socials).
- Informe del Departament d'Orientació del centre educatiu.
- Discriminació.
- Certificació de l'administració competent i Informe del Departament d'Orientació justificant este obstacle, per exemple, per assetjament escolar.
Per a la valoració de les sol·licituds i atorgament de les beques es constituirà una comissió presidida pel Director del Centre i en la qual s'integraran, a més:
- Equip directiu.
- Coordinador Erasmus+
- Equip Erasmus+
- Tutor del grup dels candidats.
En la selecció de candidats, es consideraran els següents aspectes i s'aplicaran els barems que s'indiquen a continuació:
1. Competència de lingüística (10 punts màxim)
Entrevista en anglés, qualificable d'1 a 8 punts.
A més, es tindran en compte les certificacions emeses per qualsevol organisme oficial en les quals conste el Nivell MECR acreditat, amb fins a 2 punts addicionals, atesos els següents criteris:
IDIOMA | C2 | C1 | B2 | B1 |
Inglés | 2 | 1,5 | 1 | 0,5 |
Idioma oficial del país de destinació[1] | 2 | 1,5 | 1 | 0,5 |
[1] Acreditació mitjançant certificació acadèmica d'haver realitzat estudis en la llengua del país de destinació, en cas de no disposar de certificació del nivell MECR.
2. Expedient acadèmic (10 punts màxim)
La puntuació es calcularà mitjançant la mitjana del primer curs obtenint-se una puntuació d'1 a 10 arredonint-se per excés fins a dos decimals.
3. Informe de motivació per part dels tutors, Comissió Erasmus+ i equip directiu (10 punts màxim).
Informe amb l'opinió sobre aspectes clau com a responsabilitat, grau de maduresa, autonomia de l'alumne, etc.
4. Motius d'inclusió (10 punts màxim).
Consultar apartat 4. Termini de presentació de sol·licituds.
La qualificació final s'obtindrà ponderant els tres apartats de la manera següent:
- Competència lingüística: 25%
- Expedient acadèmic: 25%
- Indicador de motivació: 40%
- Motius d'inclusió: 10%
En cas d'empat, es donarà preferència a qui tinga més punts en l'apartat 3 del barem, en segon lloc, a qui tinga major puntuació en l'apartat 2, en tercer lloc, a qui tinga major puntuació en l'apartat 1. Si persistix l'empat, s'adjudicarà l'ajuda mitjançant sorteig.
Important:
- La no superació de més d'un mòdul en la primera avaluació sense causa justificada pot ser motiu d'exclusió de la convocatòria.
- L'assignació final dels participants a les empreses vindrà condicionada per la disponibilitat de les empreses associades.
Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà en la web del centre i el tauló Erasmus+ la resolució provisional dels candidats admesos. A continuació, es farà pública la relació definitiva de candidats admesos. Una vegada publicada, es convocarà a l'alumnat per a la prova de competència lingüística. Finalitzada la primera avaluació, es farà pública la relació provisional de candidats seleccionats i no seleccionats, i finalment es publicarà la relació definitiva.
Els participants disposaran d'un termini de 2 dies hàbils per a presentar al·legacions després de cadascuna de les publicacions.
Resoltes les al·legacions, es procedirà a la publicació de l'adjudicació definitiva.
Les activitats de mobilitat estan cofinançades per la Comissió Europea a través del Servici Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE).
La quantia de cada beca és variable, oscil·lant aproximadament entre els 1.300€ i 1.500€ per a tot el període de l'activitat de mobilitat, depenent del destí. Esta quantitat servirà per a cobrir tots els conceptes (desplaçament, allotjament, manutenció, assegurança, etc.), sense perjuí de les ajudes complementàries que, si és el cas, puguen obtindre's d'altres Administracions, entitats o l'empresa d'acolliment.
L'ajuda s'abonarà mitjançant transferència bancària en dos pagaments, un primer pagament equivalent al 80% de l'ajuda i un segon pagament del 20% restant una vegada realitzada l'activitat de mobilitat, i emplenats els documents pertinents.
Per a la tramitació del pagament inicial, els estudiants hauran de firmar els següents documents:
- Autorització per a l'ús d'imatges.
- Conveni de Subvenció.
- Acord d'Aprenentatge (Learning Agreement).
A més, realitzaran una prova de nivell d'idioma en la plataforma OLS, exceptuant les persones considerades parlants natius de la llengua del país de destinació. L'IES MARE NOSTRUM proporcionarà a cada participant els documents i l'enllaç per a accedir a la prova de nivell.
Per al pagament final, s'hauran de presentar en el termini de 15 dies després de la realització de l'estada els següents documents:
- Certificat d'Estada (Certificate of Attendance) firmat i segellat per la institució de destí.
- Acord d'Aprenentatge (Learning Agreement) firmat i segellament, que inclourà l'avaluació final de l'estudiant per part de l'empresa.
- Qüestionari UE (EU Survey / Participant Report) sobre els resultats obtinguts. Els participants rebran un e-mail per a accedir a un formulari de la Comissió Europea.
- Enquestes internes de satisfacció.
- Targetes d'embarcament del viatge d'anada i tornada.
- Redacció d'un text per al blog del projecte, on l'estudiant compte la seua experiència i la seua avaluació de l'estada.
- Gravació d'un vídeo promocional del programa Erasmus+.
Una vegada entregats estos documents, l'IES MARE NOSTRUM abonarà el pagament final en un termini no superior a 30 dies.
L'IES MARE NOSTRUM contracta una pòlissa d'assistència en viatge per al beneficiari de la mobilitat que inclou assistència sanitària, assegurança d'accidents, responsabilitat civil, repatriació i transport de ferits o malalts durant l'estada a l'estranger.
El candidat deu sol·licitar la Targeta Sanitària Europea a través de la web de la Seguretat Social o de la seua companyia d'assegurança mèdica.
La gestió del procés correspondrà a l'IES MARE NOSTRUM. Els dubtes que puguen sorgir es plantejaran al correu electrònic 03012736.projectes@edu.gva.es
Els beneficiaris queden obligats a:
- Realitzar la prova de nivell d'idioma en la plataforma
- Entregar en els terminis establits la documentació sol·licitada.
- Emplenar i enviar l'informe final sobre la seua experiència de mobilitat (a través de l'eina en línia EU Survey) en els 10 dies naturals posteriors a la recepció de la invitació per a emplenar-lo.
L'incompliment de les bases de la present convocatòria podrà ser causa d'anul·lació de l'ajuda i reintegrament de les quantitats corresponents.
En finalitzar la mobilitat, el centre reconeixerà les hores de pràctiques realitzades (mòdul FCT) en l'expedient de l'estudiant sempre que presente la documentació pertinent i reba la qualificació d'Apte per part del tutor.
El participant rebrà el seu Certificate of Attendance.
Així mateix, s'entregarà a l'estudiant el seu Europass Mobility Document.
CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE MOBILITAT PERSONAL EN EL MARC DEL PROGRAMA ERASMUS+
MODALITAT: APRENENTATGE PER OBSERVACIÓ
CURS: 2024-25
ÀMBIT: FORMACIÓ PROFESSIONAL (VET)
PROJECTE: 2024-1-ES01-KA121-VET-000204762
L'objectiu d'esta convocatòria consistix en:
- 2 beques per a realitzar un període d'aprenentatge per observació en una organització d'acolliment d'un altre país amb l'objectiu d'aprendre noves pràctiques.
- 2 beques per a realitzar un curs de formació estructurat impartit per professionals qualificats i basat en un programa d'aprenentatge predefinit i en els resultats de l'aprenentatge.
Qualsevol tipus de personal que treballe en l'àmbit de la Formació Professional de l'IES MARE NOSTRUM.
La duració de l'activitat serà de 5 dies, sense incloure els dies de viatge.
L'activitat de mobilitat es durà a terme en dates que no alteren en normal funcionament del centre, preferentment entre els mesos d'octubre i abril.
El termini de presentació de sol·licituds començarà el 7 d'octubre i finalitzarà el 27 d'octubre de 2024. Si en finalitzar el procés quedaren places vacants, s'obrirà un nou termini per a rebre sol·licituds
El formulari de sol·licitud es publicarà en la pàgina web de l'IES MARE NOSTRUM en la secció ERASMUS+ corresponent a Formació Professional (VET).
El personal interessat haurà d'adjuntar al formulari els següents documents:
- DNI escanejat per totes dues cares.
Per a la selecció es tindran en compte uns criteris, que també poden consultar-se en el tauler d'anuncis de l'IES Mare Nostrum.
Per a la valoració de les sol·licituds i atorgament de les beques es constituirà una comissió presidida pel Director del Centre i en la qual s'integraran, a més:
- Equip Directiu.
- Coordinador Erasmus+
- Equip Erasmus+
En cas d'empat, es donarà preferència a qui tinga més punts en l'apartat 3 del barem, en segon lloc, a qui tinga major puntuació en l'apartat 4, en tercer lloc, a qui tinga major puntuació en l'apartat 6. Si persistix l'empat, s'adjudicarà l'ajuda mitjançant sorteig.
Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es publicarà en la web del centre i el tauló Erasmus+ la resolució provisional dels candidats admesos. Després, es farà pública la relació definitiva de candidats admesos. Posteriorment, es farà pública la relació provisional de candidats seleccionats i no seleccionats, i finalment es publicarà la relació definitiva.
Els participants disposaran d'un termini de 2 dies hàbils per a presentar al·legacions després de cadascuna de les publicacions.
Resoltes les al·legacions, es procedirà a la publicació de l'adjudicació definitiva.
Les activitats de mobilitat estan cofinançades per la Comissió Europea a través del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE).
La quantia de cada beca és variable, depenent de l'activitat de mobilitat, del país de destinació i el nombre de dies de la mobilitat. Esta quantitat servirà per a cobrir tots els conceptes (desplaçament, allotjament, manutenció, assegurança, etc.), sense perjuí de les ajudes complementàries que, si és el cas, puguen obtindre's d'altres Administracions o entitats.
Així mateix, els participants podran rebre ajudes addicionals per motius d'inclusió.
L'ajuda s'abonarà mitjançant transferència bancària en un pagament del 100% de la quantia.
Per a la tramitació del pagament inicial, els participants hauran de signar els següents documents:
- Autorització per a l'ús d'imatges.
- Acord d'Aprenentatge (Learning Agreement).
- Conveni de Subvenció.
A més, és recomanable que els participants realitzen un curs d'idioma en la plataforma OLS, exceptuant les persones considerades parlants natius de la llengua del país de destinació. L'IES MARE NOSTRUM proporcionarà a cada participant els documents i l'enllaç per a accedir a la prova de nivell.
A la volta de la mobilitat, el participant ha d'entregar i si és el cas emplenar:
- Certificat d'Estada (Certificate of Attendance) signat i segellat per l'organització de destí.
- Si és el cas, certificat de l'entitat proveïdora del curs de formació.
- Acord d'Aprenentatge (Learning Agreement) signat i segellament, que inclourà l'avaluació final del participant per part de l'organització de destí.
- Qüestionari UE (EU Survey / Participant Report) sobre els resultats obtinguts. Els participants rebran un e-mail per a accedir a un formulari de la Comissió
- Enquestes internes de satisfacció.
- Targetes d'embarcament del viatge d'anada i tornada.
- Redacció d'un text per al blog del projecte, on constarà l'avaluació de l'estada.
- Gravació d'un vídeo promocional del programa Erasmus+.
L'IES MARE NOSTRUM contracta una pòlissa d'assistència en viatge per al beneficiari de la mobilitat que inclou assistència sanitària, assegurança d'accidents, responsabilitat civil, repatriació i transport de ferits o malalts durant l'estada a l'estranger.
El candidat deu sol·licitar la Targeta Sanitària Europea a través de la web de la Seguretat Social o de la seua companyia d'assegurança mèdica.
La gestió del procés correspondrà a l'IES MARE NOSTRUM. Els dubtes que puguen sorgir es plantejaran al correu electrònic 03012736.projectes@edu.gva.es
Els beneficiaris queden obligats a:
- Entregar en els terminis establits la documentació sol·licitada.
- Emplenar i enviar l'informe final sobre la seua experiència de mobilitat (a través de l'eina en línia EU Survey) en els 10 dies naturals posteriors a la recepció de la invitació per a emplenar-lo.
- Participació en les jornades de difusió ERASMUS+ que realitza l'IES MARE NOSTRUM.
L'incompliment de les bases de la present convocatòria podrà ser causa d'anul·lació de l'ajuda i reintegrament de les quantitats corresponents.
En finalitzar la mobilitat. el participant rebrà el seu Certificate of Attendance.
Així mateix, s'entregarà al participant el seu Europass Mobility Document.
Per a qualsevol tipus de dubte, pots contactar-nos en la següent adreça de correu electrònic: erasmus@iesmarenostrum.com